Gtopcucan öncelikle fazla almak insanı üzüyor ama arkadaşlar sizi biraz fazla korkutmuşlar 🥲hani haklılar çok almak istemiyoruz ama bu stresle bu moralle daha kötü olursunuz diye düşündüğüm için yazmak istedim ben de.Ben de ilk hamileliğimde sizin gibi erkenden almıştım ve toplamda 26 almıştım.şükür ki şeker tansiyon gibi bir sorunum yokmuş çıkmadı.hastaneden çıktığımda 67 kiloydum (toplamda 6 gğn kalmılştım hastanede ) bebeğim bşr yaşına doldurmamıştı ki 56 ya kadar düşmüştüm.şuan ikinci hamileliğim 30 haftaya yakınım 12 kilo almışım doktor dikkat et dedi ama ne yapabilirim bilmiyorum çünkü ben hamile kalır kalmaz daha ilk aydan otomatik kilo alıyorum.bu konuda şu kanıya vardım bazı hamilelerin vücut yapısı direkt alıyor sanırım.çünkü ben öyle çok aşırı iştahlı çok yiyen bir insan değildim/değilim.hadi ilkinde biraz karbonhidrat tüketiyordum o ilk hamileliliğimd elim ayağım titrerdi biraz aç kalsam.ama bunda öyle değilim kendimce diyet de yapıyorum ama yine daha ilk aydan almıştım beş altı haftadır saat 4-5 ten sonra yemiyorum alımım biraz yavaşladı gibi ama sonun kadar kaç kg ile bitereceğim bilmiyorum 🥲 aslında ben kendim kiloyu sevmediğim için rahatsız oluyorum öyle olmasaydı alıştım ve kabullendim ben hamileysem kilo alıyorum 😅🤷♀️ umarım sağlıkla atlatırız hepimiz tüm hamişler 🌸 hiç kolay bir süreç değil bir de çok kilo aldığınız için kendinizi yıpratmayın lütfen.elinizden geldiğince dikkat edin yine tabi,tatlı ve karbonhidrat konularına vb.