Ahsensmom Pelnztrk benim bebeğim anası gibi kırık normalde nstde hareketli olması için tokluk istiyolar ya ben acile gittim aşırı kusma şikayetinden nstye bagladilar o kadar hareketliydi kiii 12 saat açlığa o hareketlilik şok oldum😂😂😂
Tugba2794 Pelnztrk kahve, çikolata deneyın göreceksınız🤣 bunu sadece ben degıl bırkac doktor da soyledı
Pelnztrk Ay valla gittim hareketliydi kendimce ama ultroson da donuk bir kız vardı😂 yüzünü yine göremedim 😭 hele dünden beri midem fena yanıyor kafasını göğsümün altına bi dayamış mideme dönmemiş hala
Nymphaaa Ben dün detaylıya girdim burda herkes vişne suyu diyodu gerçekten etkisi varmış yüzünü göstermeyen bebeğim yüzünü gösterdi 😂😂
Cnhavva Pelnztrk cikolata yemistim bende giderken bi anda kan sekerini yukselten seyler bebekte hareket yapiyo heralde ama doktorum kan sekerini hizli yukselten seyler yeme bebekte seker yaparsin dedi bana canin tatli cekerse daha doğal seylere yonel dedi
Nilayy95 Pelnztrk benim bebi cafein seviyor sanırım benim gibi ☺️ kahve içtiğimde çok ultrasonda şov yapıyo
Pelnztrk Vişne suyu da içtim fayda etmedi o eli çekmedi ama doktor çok kısa baktı yani sinir oldum hiç bi kaç dakika bakmadı sallamadı hani göstermiyor diyip geçti 😔
irem4_rc Pelnztrk brnim bebiş doktora gidince hareketi kesiyor doktor sallıyor falan ama yok hiç hareket etmiyo ama gün içinde baya hareketli
Mickeylover Pelnztrk instagramda bi kadın doğumcuya denk gelmiştim, kahve hareketlendirir diyordu ☺️ bence riske atma bi kahve ve çikolata ye gitmeden 😇
Nys1600 Pelnztrk ben pamuk helva yemiştim hatta doktor sordu ne yedin diye hareketten zor bakmıştı zıplıyordu