Aley06 Pelnztrk benimkide çok hareketli şuan bile ama ultrasona girdiğimiz an hep ya bacakları ya suratı kapatıyo😂 ben 2 tane çikolata yiyip bi de portakal suyu içip girince görebiliyoruz sadece
-rabiss54- Rmys20 hurma son aylarda öneriliyor çünkü rahîm ağzında açılma yapıyor normal doğum kolaylassin diye doktorlar ilk zamanlar önermiyor
Pelnztrk Hepsini sıra ile deneyeceğim bakalım 😂 bir sonraki kontrolüm öğlen 2 gibi kahve felan içer çıkarım evden 😂
Yavrukedicik Ne kadar sonra yediklerimiz bebeğe geçiyor kizlar yani doktora gitmeden ne kadar önce hareketlenmesi için bir şeyler yemeliyiz
sihu19 Yavrukedicik ben maden suyu önermiştim o anında işe yarıyor çikolata 3 veya 5.dkk içinde kahve demişler onu bilemiycem ama kendini kasmamak çok önemli kasınca kıpırdamıyor sabit duruyo
sihu19 Pelnztrk muayne yerine girmeden 1 veya 2 dkk öncesinde maden suyu iç işe yaradığını göreceksin ayrıca kendini kasma kastığın zman çocuk sabit duruyo aynısı bende de oluyordu
Pelnztrk sihu19 hiç kasmıyorum aslında gayet rahat oluyorum valla 1 ayın ardına görürüm umuduyla gidiyoruz foss. Bide okadar para ödüyoruz yüzünü göremiyoruz😂 özele daha detaylı güzel görünüyor ultrosonları diye gidiyoruz ondada nazlı çıkıyor bizim çocuklaar
sihu19 Pelnztrk öy Pelnztrk Ultrason dan gelen ışından ötürü bebekler rahatsız oluyormuş yüzünü kapıyorsa ondan dır veya korkuyordur kötüye yorma sağlıkla gelmesini dile yeter ki
sihu19 Pelnztrk bırak yüzünü kapasın birkaç ay sonra hep kucağında olcak Allahın izniyle Allah hepimize sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin anne karninda kendilerini göstermeyi versinler nazlansinlar ne olcak🌸😇
Melek38_ Pelnztrk 3 aydır renkli ultrason almaya çalışan biri olarak elini yüzüne koyarsa koyuyor arkadaş ne yapsan boş🙃 karnımı doyurdum bitter çikolata yedim hareketliydi ama iki eliyle iki gözünü kapatmıştı😆 doktor dürte dürte elinin birini çektirdide resimini alabildik
Pelnztrk Melek38_ ben onu zorla 20.haftamda detaylı ultrason da almıştık o gün bugündür henüz net yüzünü görebilmiş değilim doğurcam anca görücez😂
sihu19 Melek38_ anne karnindaki bebekler ultrason dan rahatsız oluyorlarmış bu şekilde ultrason dan gelen ışından kendini korumaya çalışıyor rahatsız olmuş bebişiniz belliki