ruveydagulsen Glsmvysl bulantılarım gün içinde ara ara oluyor koku hassasıyetım çok ama kusma olmadı hiç şükür mide yanmalarım çok oluyor benımde onun dışında iyiyim 🙂 inşallah Sizinde çabucak geçer de rahata erersiniz
annesinin_kelebekleri Dlnmscc gitmedim daha zaten 5+4 kalp atışı duyulmaz bu haftada diye 7.haftaya aldım randevu
Bnguuu_102 1baharcicegi 2 normalim var ben sezeryan istedim tüpleri bağlatmsk için ben de aynı nefes alamıyorum neredeyse uykusuzluk hele… Haırlısıyla doğuraaydık 😌
Tugceasginadak mervehalil evet geçen hafta gitmiştim değerimin 1500 olmasını bekliyordu doktorumuz bugün gittiğimizde ultrason ile bakacağını söyledi siz ?
mervehalil Tugceasginadak ben dün akşam oldum ilk usg muayenemi. Vajinal bakıldı kese ve kalp atışı duyuldu 🙏🏼 inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız
danla2711 busra05_ evet evett🥰☺️ benim tansiyon sıkıntım çıktı ve yaramaz oğlum boynuna 1 turda kordonunu dolamış😂 kış tabi sende haklısın oğlum atkı yerine kordonunu kullanmış boynu üşümesin ahahaha ben senden önce doğurabilirim sezeryan olursa
Gulcan0643 2121nehir banada erkeğe benziyor demişti 8 şubatta netleşicek inşallah benimde kız der 🥰🙏🙏
Nese1925 Ebru1234 bizim de belli değil daha 2 hafta sonra gideceğim bakalım. Belki bugün söyler size 😍 Sağlıklı gönlünüzce haberler alın inşallah 🙏
Senaygzymn Susu45 yaa sağlıkla gelsin detaylı usg yaptırdınız mı benim pazartesi günü biraz heyecanlıyım
Hilalllkk Yetersukrbck_0618 inşallah öğrenebiliriz ben de yarın gidicem 🥹 aslında tahminleri var ama dönebilir dedi