Burnosunn_annesi Ayguven61 amin🤲🏻en son doktor erkek dedi bakalım burdaki postalardan sonra kafa karısıyo😀
irem41- GamzeeTopcu benimde normalde 21 temmuz ama gec dollenme oldugu icin 12 agustos olarak guncellediler😍
busra05_ Pamuk 17 Ağustos 💙 eşim asla düşünmüyorum zamanı var der ve herkese böyle söylerdi o ay çok ağlamıştım istediğim için.. vee oğluşum bu tarıhten sonra haberı geldı. Şuan babasının prensi göz bebeği oldu🫠♥️ Rabbim herkese nasip etsin
danla2711 busra05_ hep karşılaşıyoruz seninlee🥰 nasıl gidiyorr ☺️ birbirimize doğurursan haber ver demiştik az kaldı kızz😂
Ayguven61 @Burnosunn_annesi cinsiyet tahmini yapan postları söylüyorsunuz sanırım banada iki kişi erkek dedi ama bilmiyorum inşaallah bir dahaki kontrolümde kesinleşir 😊 rabbim gönlünüze göre versin inşaallah sağlıkla alın kucağınıza sizde 🌸
Burnosunn_annesi Ayguven61 doktor demişti 💚amin Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüzdeki cinsiyeti hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin amin🥰
Busraaa233- Ebru1234 çok heyecanlı ya Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah en hayırlı şekilde sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻💖🌸
ipekoktamis Sevilaysev suan icin iyi migde bulantim yok halsizligim var haftaya kontrolümuz var sizin nasıl gidiyor