agustosboceklerim2 hemsireblog1 amin teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınız bulantı ve kusma ile bazen karnım ve sırtım da biraz ağrı oluyor geçiyor
hemsireblog1 agustosboceklerim2 benimde öyle, bulantı için ilaç kullanıyorum. Bir şekilde idare ediyorum 🥹
Onu_beklerken Allyya sağlıklı bir gebelik olur inşallah hepimiz için bakalım duyabilecek miyim kalp atışını
danla2711 busra05_ evet evett🥰☺️ benim tansiyon sıkıntım çıktı ve yaramaz oğlum boynuna 1 turda kordonunu dolamış😂 kış tabi sende haklısın oğlum atkı yerine kordonunu kullanmış boynu üşümesin ahahaha ben senden önce doğurabilirim sezeryan olursa
busra05_ danla2711 ahaha yaramazz hemen başladı içerdee🫠😍 sağlıkla al kuzucum kucagına hayırlısı afıyet saglıkla al bebişii yakısıklıyıı♥️
Nese1925 Ebru1234 bizim de belli değil daha 2 hafta sonra gideceğim bakalım. Belki bugün söyler size 😍 Sağlıklı gönlünüzce haberler alın inşallah 🙏
agustosboceklerim2 hemsireblog1 bende kullanıyorum ama bende pek fayda etmiyor akşamına illa kusuyorum prifemin Dr diye bir ilaç yazdı etki etmeyince Dr zofer yazdı ikisini bir kullan dedi ama ben yinede kusuyorum illa
mervehalil Tugceasginadak ben dün akşam oldum ilk usg muayenemi. Vajinal bakıldı kese ve kalp atışı duyuldu 🙏🏼 inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız
Tugceasginadak mervehalil bugün gittim kalp atışını 2 hafta sonra duyacağız dedi üst usgden gördük şuan bir sıkıntı yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏♥️
hemsireblog1 agustosboceklerim2 yok allahtan kusmam durdu. Aç kalmamaya çalışıyorum, uzun süre aç kalınca kötü oluyorum. Ama yine de yalnız değilmişim o açıdan rahatladım. Çevremdekiler pek inanmıyor gibi
Sueee deletedmom43191 Ben normal istiyorum şuan öyle ilerliyoruz son ana kadar inşallah bir saglik sorunu olmazsa normal. Sizin belli mi