Momygueen Kubra5706 benimde 16 ekim perşembe cinsiyet öğrenmeye gidicem çok heyecanlı 🐥 banada çevremdekiler erkek diyo hep bakıcaz bakalım 👀
Mavikizkaracocuk Susu45 maşallahh sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ölçümleri nasil hatasıyla uyumlu mu
Susu45 Mavikizkaracocuk önde gidiyor dediler en son gittiğimde çarşamba günü tekrar detaylı için gidicem o zaman bakıcam sizin peki
Selin350 gulzaadee kızımız olacak Allah izin verirse öğretmeniz görev nedeniyle ağrı da yaşıyoruz ilçesinde siz nerede yaşıyorsunuz cinsiyetiniz neydi 😍
3prensAnnesi_ Aykut benim daha hazırlık yok herşey var ama yıkama ütüleme yapmadım daha vakit erken geldi, kokuları değişmesin kıyafetlerin diye.. Bazen de düşünüyorum vakitsiz doğarsa bebeğim hazırlıksız da üzülecem, bilemedim 🤔
Aykut 3prensAnnesi_ benimde herşey hazır tek eşim dolabı yapıyor bitince getirecek o zaman yıkayıp hastane çantasını hazırlayıp bekleyeceğim her an bişey olur erken gelir falan yine hayırlısı ile gününde gelsinlerde
1baharcicegi Bnguuu_102 benimde cumartesi kontrolum var🥹nasıl olacak bilmiyorum büyük ihtimalle doğumu konuşuruz ama çatı muayenesi yapacakmi yapmiyacakmi çok tereddüteyim. Bende baya ağırlaştırılmış nefes alışverişlerim falan uykusuzluk zaten çok zor😵💫arada benimde sancilarim oluyor çok şiddetli değil ama. Sezeryan sizmi istediniz yoksa öylemi gerekti🤗
Bnguuu_102 1baharcicegi 2 normalim var ben sezeryan istedim tüpleri bağlatmsk için ben de aynı nefes alamıyorum neredeyse uykusuzluk hele… Haırlısıyla doğuraaydık 😌
Ayguven61 @Burnosunn_annesi evet öyle 🌸 2 gün önce gittim büyük ihtimalle kız dedi ama kesin birşey söylemedi 😊