kubrasmo Deryackr amin hayırlısı tabiki🌸🌸 geç öğrendikçe daha da sabırsızlanıyoruz haliyle 😅 3. Gebeliğim ama yinede aynı merak sabırsızlık var 😌
agustosboceklerim2 hemsireblog1 amin teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınız bulantı ve kusma ile bazen karnım ve sırtım da biraz ağrı oluyor geçiyor
3prensAnnesi_ Aykut benim daha hazırlık yok herşey var ama yıkama ütüleme yapmadım daha vakit erken geldi, kokuları değişmesin kıyafetlerin diye.. Bazen de düşünüyorum vakitsiz doğarsa bebeğim hazırlıksız da üzülecem, bilemedim 🤔
Bnguuu_102 1baharcicegi sezeryan mı sizin benim 17 veya 24 şubat olacak bakalım yarın tekrar konulucam doktorla nasıl gidiyor ben aşırı aşıır ağırlaştım çok sancılanıyorum ve kasılıyorum zorlanıyorum artık bayağı az kaldı bakalım
1baharcicegi Bnguuu_102 benimde cumartesi kontrolum var🥹nasıl olacak bilmiyorum büyük ihtimalle doğumu konuşuruz ama çatı muayenesi yapacakmi yapmiyacakmi çok tereddüteyim. Bende baya ağırlaştırılmış nefes alışverişlerim falan uykusuzluk zaten çok zor😵💫arada benimde sancilarim oluyor çok şiddetli değil ama. Sezeryan sizmi istediniz yoksa öylemi gerekti🤗
Mavikizkaracocuk Susu45 maşallahh sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ölçümleri nasil hatasıyla uyumlu mu
Ebruuu0606 Pamuk aslında 10 mayıstı ama doktor 17 Mayıs olarak 1 hafta ileri attı şuan kızım bugün itibariyle 37+0 😻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲