Deryayurt ogretmennn hiç takip etmedim ki adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle değerlendirmeye calistim tabi hep olmadı uygulamaya göre 19 Ocak gösteriyor yumurtlama günü nü doğruysa tabi
Ozlemmm3535 Deryayurt Ay böyle okudukça resmen yapasım geliyor 😂😂 Bugün Çatlamanın 12. günü Yapsam çıkar mı sizce 🌸
Sonyaazz Ozlemmm3535 Yani yuzde elli ihtimal uzulmemek için 3 daha bekle bence idrara 14. Günde yansıyor diyorlar
Seraymesut Deryayurt belirti yok sadece sabah uykudan uyananiyorum bide kokuya karşı var geçen hafta doktor kanda baktı yoktu testte yapsam ne zaman yapayım bilmiyorum ki
Ozlemmm3535 Deryayurt Az önce predictor erken test yaptım negatif canım pozitife döneceğinden de hiç umudum yok çünkü bu test çok hassas diye biliyorum bu ayda olmadı maalesef 🥹
Deryayurt Ozlemmm3535 canım adet olana kadar hep bir umut vardır öyle düşün 😊 geç döllenme olabilir ben başıma geleni söyledim sana bide idrarda gozukmesi için döllenmeden sonra 14 ile 17. Gün arasi olması gerekiyor bence bekleyelim adet gunumuzu gecikme olursa ki inşallah olur ve o güzel haberi alırız. Gecikme olursa o zman test yap rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah sana da banada 💕
Ozlemmm3535 Deryayurt inşaallah canım ya reglime 4 gün var daha bu predictor 6 gün önce yazıyor kutuda bir ümit dedim belki 🥹 Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin 🌸
Deryayurt Ozlemmm3535 hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim bekleyelim bakalım benimde 4 gün var 2 Şubat’ta olmazsak ertesi gün beraber test yaparız inşallah
Papatyam--01 Benimde bat 2 bugün nimo test yaptım silik te olsa gördum. Ama yalancı pozitif diyorlar fakat ben vücudumu iyi tanıyorum alt karnımda kımıl kımıl bişeyler var. Yarın predictor aldım sabah deneyeceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Deryayurt Papatyam--01 ay o kımıl kımıl bendede var bı kaç defa hissettim bugün bile sol kasikta bişey seyrer gibi tabi ben her ay hissediyorum o ayrı birşey vücudumu dinlediğim içinde oluyor bunlar 😥 nimo testinin fotosu var mı
Nurrrrrrrrr3434 Deryayurt benimde sadece göğüs hassasiyetim var şuan adetime 2 gün kaldı yatın sabah yapacağım çok merak ediyorum 😅
Deryayurt Nurrrrrrrrr3434 hadi bakalım inşallah pozitif görürsün canım peki göğüs hassasiyeti sende adete yakın zamanlarda da oluyormu yoksa ilk defami böyle bir belirti yasiyosun. Benim mesela her ay adet olmadan 10 gün önce başlar dokununca acır göğüslerim şuanda da var o belirti
Nurrrrrrrrr3434 Deryayurt yok benim normalde acımaz ilk defa böyle bir şey oluyor birde adetim yaklaşınca birkaç gün önce hafiften ağrım olur gibi olurdu bu sefer olmadı ondan bi ümitlendim açıkçası
Deryayurt Nurrrrrrrrr3434 bak o zaman düşündürücü ben mesela her ay yaşadığım için gebelik belirtisi diyemiyorum. Yarın testi yapınca paylaş burayada sonucu