miroscumm Deryayurt yap gitsin bende erken yaptım ağzımın payını aldım var mı yok mu diye az kalsın kafayı yiyordum pişman değilim yine olsa yine yaparım dayanamam cjjcjfjdndn
miroscumm Deryayurt evet 😅 asla dayanamam yapmadan duramam kanda negatif olsada inatla yaptım yine djcjc
nurismommy miroscumm Deryayurt Kızlar ben bir test daha yaptım sabahkine guvenemedim artı Med diye bakiiiin
Aishamom Deryayurt benimde bat 2 bence gecikince yapalım kafamız rahat olsun stres yapmayalım haberleşelimmm🫶
A_nuur19 Aishamom ayy benimde 2 çok kişi varmış inşallah hepimiz pozitifi görürüz ya birrlesip bı gün belirleyip test mi yapsak kızlar ☺️🤍🌸
Egemom07 Benim de bat 2 sabah yapmayı planlıyordum. 3 4 gündür hafif bulantılarım var. Sık idrara çıkma var. 2 gebeliğimde bunlar 6. Hafta dan sonra olmuştu. Hiç belirtisiz öğrenmiştim
Aishamom Egemom07 bende de iki üç gün once bel agrı kasık ağrısı olmuştu bu bi kaş gündür de geceleri midemde bireyler oluyor mide bulantısı ve baş donmesi yapıyor hakkımızda hayırlısı olsun 💖
Papatyam--01 Egemom07 canım yapocak mısın bugün sende ben nimo test yaptım dün çıktı ama doğru değil diyorlar. bugünde predictor yapacağım bakalim atarım buraya da :)
Aishamom Egemom07 Egemom07 geçerse eğer yaparsınız benimde bat 2 testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Egemom07 Papatyam--01 yapayım diyorum ☺️ comfort adı bendeki testin aslımda hiç umudum yok. Kendimi kaç gündür şartladım bütün gece rüyalarıma girdi testi kaybettim yapamadım🙈 geçen günde cinsiyet partisi düzenlemişler rüyamda kız çıkmıştı😂