cauuv1 Ozlemerikci543450 tamam bekliyorum sizii🥰 kalp atısı duymaya mı gitceksiniz saglıkla gelsinler doktora bence bayılcaksınızz aşırı cici tatlı bi kadın😍cok güleryüzlü ilgili ve en önemlisi cok bilgili bunu anlarsınız gidince zaten. Numarasını direk veriyo beni arıyo tahlil cıkında gelmene gerek yok diyo mesela hep takip ediyo ve benim saglık problemim var onu ilk dogumda cok güzel yönetti şimdi yine ona gidiyorum beni ikinci kez görünce cok mutlu olmustu suan 13 haftalıgım. 20 gün sonra randevum var 16 haftalık olcam insallah cinsiyet ögrenirim😍
Ozlemerikci543450 cauuv1 ya çok mutlu oldum ben tesadüfen seçtim kendisini ama çok güzel yorumlar gördüm kalp atışlarını duydum aslında bazı testler istedi başka kurumdaki doktorum onları yaptırmak ve artım kendisinde takipli olmak için gidiyorum bu iletişimde olma ve takip etme benim için de çok önemli umarım bizimde güzel geçer 🥹
-monika Bem4 hmm doğru hatırlıyorum o zaman nereye gidecek acaba, çok kısa zamanda baya bi doktor gitti hastaneden
Teacherr Ozlemerikci543450 ayy çok memnunun dünya tatlısı ben de son kez geldim bugün pazartesi ameliyatım var🥹
Ozlemerikci543450 Teacherr rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın kavuşuyorsunuz darısı bizlere inşallah ❤️
Yogurtlupilav Ataşehir memorial dan alan varsa yazabilirse sevinirim. Mayıs ayına daha var o yüzden fiyat alamadım Ama bu postu okuyunca bi umutlandım yalan yok, 200 ü bulur gibi hayal ediyordum, inşallah aşağısında olur..
xxxxx34 Yogurtlupilav aralıkda görüştüğümde normal 75 sezeryan 78bindi 2025te en fazla 110-130 arası olmuştur diye tahmin ediyorum
Ozlemerikci543450 cauuv1 merhaba ancak eve gelebildim çok güzeldi aşırı ilgili açıklayıcı tüm sorularıma yanıt aldım açıkçası çokta net bi doktor herşeyi söyledi ben çok memnun kaldım inşallah doğuma kadar kendisiyle devam edeceğiz zaten çoğul gebelik olduğundan sezeryan mecbur 🥹
cauuv1 Ozlemerikci543450 böyle diceginizden emindim doktorum aşırııı iyiii bende ikinci kez o doktorumda dogum yapıcam insallah😍
Ozlemerikci543450 cauuv1 walllahi okadar ilgiliydi ki ben şoka girdim uzun zamandır böyle doktor görmemiştim saolsun süper ilgilendi çok şükür içime sindi 🥹sonuna kadar devam
cauuv1 Ozlemerikci543450 evet bende ilk gittigimde işte buu demiştim dogumunuz da güzel geçer eminim😂 bidahaki randevunuz ne zaman belki karsılasırız
cauuv1 Ozlemerikci543450 benim 26 şubat tüh😂 ayda bi cagırması cok kötü yaa insan sabırsızlanıyo bebek iyi mi büyüdümü diye deliriyorum düsün düsünn cok uzun bi süre. İlk 26 sında benden de tahlil ister büyük ihtimal 2 aydır tahlil vermiyorum
Teacherr cauuv1 bugün anesteziye gittim ilk doğumumdaki anestezi doktoru imzaladı sosyamı yüksek ihtimal o girecek doğumuma cok mutlu oldum aşırı iyiydi
cauuv1 Teacherr sevindim adınıza ben anestezi doktorumu hiç hatırlamıyorum ne zaman kacta dogumunuzz spinal mi olcaksınızz
Teacherr cauuv1 pzartesi günü 11 de , feride hanım görür görmez tanıdım çok sakin biri spinal olacağım yine evet