cauuv1 Ozlemerikci543450 benim 26 şubat tüh😂 ayda bi cagırması cok kötü yaa insan sabırsızlanıyo bebek iyi mi büyüdümü diye deliriyorum düsün düsünn cok uzun bi süre. İlk 26 sında benden de tahlil ister büyük ihtimal 2 aydır tahlil vermiyorum
xxxxx34 Yogurtlupilav aralıkda görüştüğümde normal 75 sezeryan 78bindi 2025te en fazla 110-130 arası olmuştur diye tahmin ediyorum
Teacherr cauuv1 pzartesi günü 11 de , feride hanım görür görmez tanıdım çok sakin biri spinal olacağım yine evet
Fatty Medipol Acıbadem Normal 36 Epidural 42 Sezeryan 49 Bi gece kalış ,refakatçi emzirme danışmanlığı , yemek , bebek tahlil rutin kontroller dahil (Dışarıdan Dr fiyatları ile)
Fatty Kadıköy Acıbadem Normal 46 Sezaryen 64 (Dışarıdan Dr fiyatları) Yine normalde bir , sezaryende iki gece kalışlar testler vs dahil
cauuv1 Teacherr yok kızz aynı hastaneden mi bahsediyoz pendik medicalpark dimiii benim anestezi doktorum erkekti
Nisa58Sivas Baby_B Bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum da Aynı Baran Hocaya Nasıl davranışları ilgilimi Ulaşmak istediğimizde ulaşabiliyor muyuz Yardımcı oluyor mu Ve son olarak muane ücreti hala 1250 tl mi 🙏
Baby_B Nisa58Sivas 1280 tl Ulasmak istediginizde odasini ariyosunuz Cep no acil olmadikca aranmiyor Oldukca ilgili sevecen bir doktor Cok memnunum 9.haftadan beri gidiyorum 35+2 deyiz☺️
Nisa58Sivas Baby_B Evet Allah nasip ederse Doğumu Baran Hocayla Yapacağız gayet memnun kaldım bende Tam aradığım gibi bir Hekim 🤲