cauuv1 Ozlemerikci543450 bende halide hanıma gidiyorum ilk bebegimi onda dogurdum çok memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim yine orda dogurucam eminim sizde aşırı memnun kalıcaksınız🙏🏻
Ozlemerikci543450 cauuv1 ay çok mutlu oldum şuan bugün bi gideyim bakalım ikizim bide baya korkuyorum 🥹
Melissso -monika bende buna takılmıştım acaba kadına mı gitsem diye. Sonra zaten sezeryan olucak karnımı görecek diye başladım gitmeye
-monika Melissso iyi yapmışsınız doktor sonuçta sezeryan olmasa da bir şey olmaz ama işte eşler takılabiliyor, testlerde de erkekti ama onda çok doktor seçeneği olmayınca bişey demedi rutin kontrollerde istemiyor
Handey -monika ben 1 defa muayeneye gittim sevda hocaya kan tahlili istedi ben daha bakmadan kendi aradı sonuçlarla ilgili.bikaç kere de yazdım cevap verdim ilgili bir doktor yani.sen araştır yine de🙂
-monika Handey kendi aramış bide, refika hanımı da öneriyorlar sanırım ikisi arasında araştırıp karar vericem bende. Çok teşekkür ederim size de 😊
cauuv1 Teacherr ilk gebelik mi? Saglıkla gelsin bende halide hocada dogurmustum cok güzel geçmişti eli hafif korkmayın😍
Teacherr cauuv1 hayır ikinci benım dr ilk doğumum 2021 de aynı hastanedr şeyma arazda yapmıştım cok memnundum ikinciye ayrılmıştı halide hocaya takipliyim bu gebelikte
-monika MBO1 bende öyle İstanbul’da bir de seçenek çok araştırdıkça insanın kafası karışıyor kötü yorum yapan da oluyor illaki en iyisi içine sinen birine karar verip tek hekimle devam etmek bunaldım bende çünkü
cauuv1 Teacherr ne demek😍 ilk dogum zamanı bilmedigim icin ben de cok korkmustum beni de sakinlestiren teyzem kuzenim olmustu onlar da orda dogum yaptı ama yine stres oluyosun ben sakinlestirici istemistim😂
-monika xxxxx34 Sancaktepe bölge hastanesi de güncel fiyatlar normal doğum 26.700, zorunlu sezeryan 36 yada 39 du, isteğe bağlı sezeryan 50.000 TL fiyat verdi
Teacherr cauuv1 bugün anesteziye gittim ilk doğumumdaki anestezi doktoru imzaladı sosyamı yüksek ihtimal o girecek doğumuma cok mutlu oldum aşırı iyiydi
Teacherr Ozlemerikci543450 ayy çok memnunun dünya tatlısı ben de son kez geldim bugün pazartesi ameliyatım var🥹
cauuv1 Ozlemerikci543450 aaa kac haftalıksınızz? Bence bayılcaksınız dönüşte beni de etiketleyin nasıl geçti düsünceniz nedir söyleyin