yeni_anne2 Aleyna48 evett canım hatta sancın olursa 37 haftanın içinde bille alabilirim dedi doktorum ikidir giriyorum nst sancı vs yok şükür
Tazeanne74 dem34 Doktorum 8 Mart tan sonra doğum olabilir dedi. Bekliyecegiz ve görürücez artık. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin.
565625 dem34 benimde 14 şubatta zorunlu sezaryen Allah yardımcımız olsun şimdiden kucağımıza almak nasıp olur inşallah 💕
dem34 565625 Amin hepimizin inşallah benim de 14′üydü ben istemediğim için 13′ünü seçtim Berat kandili olduğu için ve 14 Şubat’ı sevmediğim için :)
Aleyna48 yeni_anne2 aaa çok erken değil mi bende 34+2 hamileyim ben 25 Şubat gibi bekliyorum siz kaç haftalık oluyorsunuz o tarihte
yeni_anne2 Aleyna48 şubatt 20 olarak düşünüyorum dedi ama sancı ağrı olmasa bekleyebilir 1 hafta daha tamamen suyumun gelme ihtimali olursa sancı vs durumunda konuşuldu bu şekilde
civcivmomy 2prens1prenses_ merhaba ben de 35+3 deyim neye göre sezaryene karar veriliyor ve kaçıncı hafrada doğum yapmış olcaksınız
Srp53 dem34 benim de 14 Şubat ama 13 mü yapsam siye düşünüyorum eşim istemiyor 14 şubatı 😀adını Kerem koyacağız bir de 14 Şubat olunca çocuğumla dalga geçecekler diyor takmış vaziyette şu an 😀
dem34 Srp53 işinize karışmak gibi olmasın ama bence de öyle yapın 14 şubat’tan ben de nefret ettiğim için 13′ü seçtim normalde benim doktorum da 14 dedi :)
Srp53 dem34 işte doktor da ona göre kendini ayarlamıştı ama bi rica edecem. Niye nefret ediyorsunuz ki yani ben günlere çok anlam yüklemediğim için hiç takılmadım açıkçası ama eşim de triplere girdi dediğim gibi 😆