dem34 565625 Amin hepimizin inşallah benim de 14′üydü ben istemediğim için 13′ünü seçtim Berat kandili olduğu için ve 14 Şubat’ı sevmediğim için :)
Srp53 dem34 işte doktor da ona göre kendini ayarlamıştı ama bi rica edecem. Niye nefret ediyorsunuz ki yani ben günlere çok anlam yüklemediğim için hiç takılmadım açıkçası ama eşim de triplere girdi dediğim gibi 😆
Mrsacar dem34 ay hiç bilmiyorum kova Burcu erkeğiyle hiç tanışmadım 😅 kadını fena ama inattan kırılıyo ortalık 💁🏻♀️😂
Beyza_12 dem34 bizde bugün 34+2 olduk☺️ikinci doğum zorunlu sezaryen tam tarihi netlestirmedik ama bı önceki kontrolde 24 Şubat olabilir diye konuşmuştuk doktorla
Talentedmom dem34 13 uğursuz sayıdır keşke 14 falan olsaydı ne bileyim ömür boyu o rakam hayatında olacak hep
dem34 Talentedmom ilk defa böyle bir şey duyuyorum ben inanmıyorum öyle şeylere ayriyeten o gün Berat kandili mübarek gün
Mervecimmm dem34 hayırla sağlıkla gelsin bebiş bizim de bugün belli oldu bir aksilik olmazsa 14 mart inşallah 🙏
SeverBurcu dem34 ay çok güzel benimde İnşaallah o gün olur inşaaallaaaahhh 36 haftalık oluyorum o gün