rozamomy miroscumm eğer e nabiza düşmezse de doktorun çıkmadan git belki onun sistemine düşer önceden, bazen öyle oluyor 😊
Deryayurt miroscumm daha önceki testinide gördüm hayalet çizgi var ama bunda baya ikinci çizgi var eğer bu teste göre kanda negatif çıkarsa ben bidaha hiç test yapmam gebeligi öğrenmek icin 🤣
miroscumm Nuriay sagol canim teşekkür ederim kan verdim aile hekiminde bu alsam veya yarin cikar sonuc🫶🏻
miroscumm Sevgiiss yani kan testinin yanlış çıkma olasılığı çok düşük oda benim başıma geldi herhalde 😅😅😅😅
honey34 Sevgiiss prodoctor 10 ve uzeri betayi gosteriyor canim awox 25 ve uzeri bazi testlerin icinde kullanim kagidi cikiyor orda yaziyor az betayla gosteren testlerden deneyin
miroscumm Nuriay benim bu ikinci gebelik olucak eger olursa ilkinde de gogus agrisi ve regl sancisi gibi sancim olmuştu bu seferde aynı olunca ondan şüphelenip test yaptım
Ebruebos Canım bence hamilesin ilk kan testin yanlış çıktı dediğim gibi. Bak koyulaşma bariz bizim günlerimiz de aynı gibi hemen hemen. Benim adete 2 gün var bundan biraz koyu çıktı. Dün kan 77 çıkmıştı 🌸
miroscumm Ebruebos canım sanırım öyle kaset test yaptım oda pozitif cıktı üsttte paylaştım galiba kan testi yanlış çıktı yani böyle bir şey olabileceğini düşünmezdim ama oluyormuş işte kan verdim sabah aile hekiminde sonuç bekliyorum 🌸
babyylve_ miroscumm ilk silik öğrendiğin gün kaçıncı gündü kan verip ama negatif çıkan bende yumurtlama sayıyorum da test yapacağım o yüzden sordum canım