babyylve_ miroscumm ilk silik öğrendiğin gün kaçıncı gündü kan verip ama negatif çıkan bende yumurtlama sayıyorum da test yapacağım o yüzden sordum canım
miroscumm babyylve_ canim ilk silik gorup kan verdigim yumurtlamadan sonra 11. Gündü zaten kanda negatif testte pozitif çıkmıştı sonra gün gectikce koyulaştı bugun kaset testte cikti
Deryayurt miroscumm canım sağlık ocağında bı barkod verdiler mi verdiler ise Google’a bulunduğun şehri yazıp sağlık ocağı tahlil sonuçları yazıp oradaki siteye barkoddaki notu ve tcni girince gorebiliyorsun bilgin olsun bı bak netten ne hep oradan bakarim
miroscumm Deryayurt yok canım vermediler maalesef laboratuvar sonuç yazip ordan baktım ama orayada düşmemiş
Ebruebos miroscumm ben kadın doğum acile gidip verdim 1 saatte çıktı sonuçlar.Sağlık ocağında ertesi güne kalıyor maalesef
Deryayurt miroscumm o zaman yarına kaldı dediğin gibi yarın saat 4e kadar muhakkak çıkar sonuc ama sen sabah 9 dan sonra bidaha kontrol et
miroscumm Ebruebos evet yarın öğrenicem artık peki bir şey soracağım yarın öğleden önce mi yoksa sonra mı çıkar bilginiz var mı
miroscumm Hizliveofkeli canım kan testi verdim ben 0.3 tü sonra yeniden dün test yaltim pembe cizgi cikti bugun yaptım daha koyu cikti sabah gidip aile hekiminde kan verdim gelirken kaset test aldım yaptım oda pozitif çıktı bir marka daha erken gebelik testi aldım oda pozitif
Hizliveofkeli miroscumm hamilesin ya tebrik ediyorum. Binde bir oluyordur belki ama kan testi hatalı bence.
Aishamom miroscumm ya reglime 10 gün kala verdim 0.100 çıktı ama kasıkarımda ve beliöde agrı var akıntım arttı oyle olunca bi heveslendim gibi bu aralarda baş dönmesi tutuyor dua edin hayırlısıyla hamiş olayımm🥺💖
BengiK miroscumm cok sevindim gozun aydin 0.3 yanlis sonuctu uc gunde 66ya cikmaz. 15 falandır o gun. İdrarda da pozitifti yani. Sacma bi ihtimale inandik ama kazandik tebrik ederimm gozun aydinn. Saglikla ilerlesin insallah
Ebruebos miroscumm gözün aydın canım benim 🌸 belliydi ama ☺️ Testin yanlışlığı işte güzel çıkmış sonucun.