Melissayda @ilkkezanneyim ilk gebeliğimde benimde öyleydi kızçem oldu bunda tiksindim tatlı yedim kızım oluyor farklı sanmıştım belirtilerim farklıydı alakası yok canım 😂
Ebru_ebru Melissayda Anne kurt mide bulantısı geçsin ve Mayıs ayı gelsin bebişine kavuşmak istiyor.. 🥰
Kuboss06 Imasleeper Bizde 16+5haftalık olduk. Uzun zaman gibi görünüyor ama hemencecik geçip gidiyor zaman🥰 Bişey sormak istiyorum ikili üçlü test yaptırmışmıydınız acaba?
Namesiz6 Melissayda Anne kurt son haftalarına girdi ve artık doğurmak istiyor.Çok ağırlaştık,sıkıldık🙈
1prenses1prensannesi__ Melissayda anne kurt coook uykusuz eski uykularını özledi çok yorgun anne kurt bebeği hiç uymuyor 😞😞😞😞 anne kurt isyanlarda 😅
3coocukluannee Melissayda 5 yaşında kızım var 3 yaşında oğlum var 3 aylık kızım var ☺️ Hepsinin arası 2 yaş 2 ay canım
Marsilyasabunu Melissayda şu son 3 ay hemen geçsin de bebeğini kucağına alsın istiyor neden ben sanki daha önce varmışta şimdi yokmuş 3 ay sonra tekrar görecekmiş sanki onu sürekli özlüyormuş gibi hissediyorum anlamıyorm
aybarinannesi Melissayda Anne kurt babanne kurt tarafından yaratılan kışı geçirdi ama yediği ayazları unutmadı. Ayazların faturasını doğumdan sonra kesecek inşallah😂
ZeynepDuru17 Melissayda anne Kürt çocukları 15 yasina gelsin artık rahatlasın istiyor birde doğru düzgün temiz bir ev uyumak uyumak hep uyumak istiyor😂