1Ali Melissayda tek öğün besleniyorum desem yeridir 4aya yakın oldu doğum yapalı 13kg alnıştım 73le bitirdim 1ay geçmeden hepsi gitti şimdide 58.50oldum hedefim 55bakalım
DENIZ_55 Melissayda anne Kurt hayırlısı ile mart gelsin bebegi sağ saglim dogsun hamilelik denen çile bitsin istiyor 😍
ilkkezanneyim Melissayda tatlı asla istemiyorum sürekli tuzlu ekşi istiyor canım sabah akşam 😅 galiba kız geliyor
Imasleeper Tutaste_ yok canısı benim ilki dr böyle çileliydi doğdu rahatladım biraz yoruyor ama hamilelikten iyidir 😂😂
Kuboss06 Imasleeper anne kurt şuan kaç haftalıksınız benimde doğumum temmuzun başlarına denk geliyor😁
Hilal80 Anne kurt 25 haftalık hamile aynı zamanda birde 2 yaşında bebesi var . Anne kurt sadece iki yaş sendromu bitsin istiyor üühhüüğğğ 🥹
Pinar0711 Melissayda öğlen sadece 40 dk uyumak istedim kızımı kayınvalideme verip, Oda geldii annee al su içç 1 bardak suyu yüzüme tökdü. Uyku uyku uyku Ha birde haşlanmış tavuk 🤭
Bnguuu_102 Melissayda anne kurt uyumak istiyır Anne kurt huzur istiyor Anne kurt doğurmak istiyor Anne kurt evi temiz olsun istiyo Anne kurt kocası yardım etsin istiyor Anne kurt çok şey istiyor… 🤣