Eminebd GirlandBoy_Mom anne kurda geçmiş olsun öksürük öldürmüyor süründürüyor resmen çok kötü çok yeni çıktım öksürükten balla karı koca olduk resmen
zge13 Melissayda anne kurt artık reflü istemiyor, tuvalet istemiyor, bol bol şu içip gece aralıksız uyuyabilmek istiyor. Bir de bari bu bebeği kendine benzesin istiyor. Anne kurt çok şey istediğinin farkında ama Allah’tan umut kesilmiyor 😂😂😂
Kuboss06 Imasleeper Bizde 16+5haftalık olduk. Uzun zaman gibi görünüyor ama hemencecik geçip gidiyor zaman🥰 Bişey sormak istiyorum ikili üçlü test yaptırmışmıydınız acaba?
Imasleeper Kuboss06 yok canım yaptırmadım ben down sendromunu bilsemde bilmesem de doğurucam zaten boşuna yaptırmak istemedim detaylı ultrasona kesin giricem birde o sebepten de gerek duymadım
Kuboss06 Imasleeper Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? Bende aynı şekilde ikili üçlü test yaptırmadım detaylı ultrasona girsem yeterli olur diye düşündüm.
Imasleeper Kuboss06 20. Haftadan sonra yapılıyor 21 daha iyi diyorlar canım Uygulamanın içinde hamilelik çizelgem diye bi yer var ordan ne zaman ne olacağına bakabilirsin :))