Melissayda @GirlandBoy_Mom iyi oldun mu serumdan sonra peki tüh ya ne dediler canım ne yapmanı önerdiler
GirlandBoy_Mom Melissayda serum pek fayda etmedi karnım ağrıyor öksürmekten ağrı kesici parol verdi tek
yorgunbirannekanatlanacak Şuan bi yurtdışı tatili, sessizlik, dağ manzarası, bir de müzik. Bunlara tamamım ben 😅
Melissayda @yorgunbirannekanatlanacak okurken bile bi rahatlama geldi bunları yapmak nasıldır kim bilir ah ahh 😂
betul_ozer Melissayda anne kurt doğurmak istiyor 40+4 olduk bebişimin gelmeye niyeti yok geceleri uyumak istiyorum uyuyamıyorum midem sürekli yanıyor hicbirsey fayda etmiyor
Mry2020 GirlandBoy_Mom geçmiş olsun ben de salgından ötürü aşırı hastayım iki gecedir öksürükten uyuyamayınca kendi doktorumla görüştüm antibiyotik ve öksürük şurubu verdi bugün mecburen içmeye başladım siz de kadın doğumcunuzla görüşün isterseniz
Mommywolf Anne kurt bir süre akrabalarla ilişiği kesip , ev işlerini ve tüm sorumlulukları bırakıp, gezip tozmak ve kafa dinlemek istiyor 🥲
Melissayda @betul_ozer sağlıkla gelsin canım bence yakındır artık doğum mide yanması çook kötü oluyor ve uyutmuyor bende de var bi gaviscon fayda ediyor
Melissayda @GirlandBoy_Mom onlar pek fayda etmez gribe kuzum doktoruna görüş sana antibiyotik başlatır
3coocukluannee Melissayda Anne kurt yorgun dinlemek istiyor ama pek mümkün değil gibi 3 tane çocuktan sonra😂
Ecrin4141 Melissayda anne kurt dertleri bitide dünden beri televizyon da iskneder gördüm nasıl canım çekiyor hanımlar gitim sordum bir porsiyonu 450 TL hemen eve döndüm şok oldum yiyemed3n geldim vala 100 TL olsa hadi neyse bu ne ya vallahi herşey çok pahalı