3coocukluannee Melissayda 5 yaşında kızım var 3 yaşında oğlum var 3 aylık kızım var ☺️ Hepsinin arası 2 yaş 2 ay canım
Neferut Melissayda Baba kurt olaya el attı kahve yapıyorum şimdi 🥲 umarım sende en kısa zamanda uyutabilirsin canım
Melissayda @Ecrin4141 ay evet ya her şeyin fiyatı uçmuş durumda her hafta yeni bir zam . Hamileysen yeseydin canım yemeden olmaz
Ecrin4141 Melissayda vala eve döndüm makarna yaptim yedim şuan sıkışığız cnm inslah zor günler gecerde en kısa sürede alır yerim istediğimi
Melissayda @Neferut baba kurtlar iyi ki var 🥰 afiyet olsun canım biraz dinlen sende inşallah hemen uyuycam
1Ali Anne kurt kesintisiz 8saat uyku, istediği kiloya düşmek , annesiyle aynı şehirde oturmak istiyor🙈
Melissayda @1Ali istediğim kiloya düşmek çok iyi keşke o da hemen gitse yapıştı kaldı ikinci gebelikte eklendi ne olacak bilmiyorum 😂😂
Neferut Anne kurt uyanır diye bebeği uyuyunca uyumadı şimdi beslenme saati geldi ve uyumuyor 😓 hamilelikte ve öncesinde günde 12-13 saat uyuyan kişi ben miymişim sanki o günleri hiç yaşamamışım. 2 saatlik uykuyla ayaktayım günlerdir
Melissayda @Neferut ay sen daha uyumadın mı canım (bebekler uyuyunca keyif daha iyi geliyor uyumak yerine değil mi) bebişin ne kadarlık sağlıkla büyüt bugünlerde geçecek
Neferut Melissayda kahve içmek daha iyi geldi o an zaten uyumaz dedim uyudu birazdan uyanır dedim uyanmadı çocuk keşke uyusaymışım. Bebiş 57 günlük. Biliyorum elbet bir gün uyku düzenim yine olacak bu günler geçecek bebiş büyüyecek ama yine de uykusuzluk zormuş. Annem hep senin için uykusuz kaldım derdi yaşayınca onu iyi anladım 😂