Imasleeper Melissayda anne kurt hayırlısı ile temmuz gelsin yavru kurdu sağ salim doğursun ve hamilelik çilesi bitsin istiyorrr
Deleted33000 Melissayda daha dogurmadim ama iki tane çocuk var evde anne kurt 🐺 sessizlik ve sürekli uyumak istiyor🤣🤣
Kuboss06 Imasleeper anne kurt şuan kaç haftalıksınız benimde doğumum temmuzun başlarına denk geliyor😁
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom geçmiş olsun canım bal karabiber karışımı yap onu yut yumuşatıyor bı de uyandığında pekmez
Eminebd GirlandBoy_Mom anne kurda geçmiş olsun öksürük öldürmüyor süründürüyor resmen çok kötü çok yeni çıktım öksürükten balla karı koca olduk resmen
Imasleeper Melissayda evet canım ilkide kötüydü buda kötü. Doğurduğum gün yeni doğmuş olan ben oluyorum sanki 😌
Deleted33000 Melissayda evet geliyor gelmekte olan kizimla arası 10 yaş olacak sanki ilk gebelik gibi oldu bana
Melissayda @GirlandBoy_Mom gebelikte kullanılan antibiyotikler var aslında aşkım bir sor istersen doktoruna böyle geçecek gibi değil
asellmom Melissayda anne kurt yediği ayaz neresine girdiyse 2. Ye hamile kalmış bu ayazları nasıl unutucam diyerek miğde bulantıları eşliğinde 2 yaş sendromu olan bebişinin sakinleşmesini istiyor 😁😁
Melissayda @Imasleeper ya inşallah hemencecik yaz gelir de bebişler sağlıkla doğarlar canım son aylar daha zor benimde haziranda geliyor
Melissayda @asellmom bu anne kurt bana tanıdık geldii yine doğana kadar az daha büyür seninki benmki tam 1.5 yaşında olacak yenidoğan + 2 yaş sendromu yaklaşan bir bebek. Bu ayazlar buz kestirecek 🤣🤣
Melissayda @Deleted33000 ya evet yaş farkı olacakmış bayağı ama güzel sana yardımcı olur, her şeyin farkında olur ablalık yapacak 👧🏻