Reina değilmi cok haklısın dedıklerınde ınsan oglu böyle işteee Allahım bebeklerımızı sakınsın ınsallah senınkıde ınsallah hemececık cıkar evınıze gıdersjnjzz bızım en buykk varlıgımız onlar Allahımmm onları korusun ınsallah ❤️🥰🥰🐣
    Alyamerve saol canım benim. Sende ferah tut içini. Stres bebeklerimizin en büyük düşmanı🙏🏽 Güzel düşün
    Alyamerve

Alyamerve canım insnn elimde degil uzlmemek ama sen uzuldukce bebkte kasilir ban 27.haftadan itibaren erkn dgum riskimiz cikti ve bnm doltrm kndi agziyla soyledi hc umudum yoktu die cnku bnm minnak kizim catudaydi kanala indi yani dogmasi and meselesiydi doktrn dediklerini harfylr uguladm surekli yattm ayaklarimn altina iki yuksek yastk koydm sadce ec yemek yeme icn kalktm igne verdi ciger gekistiri verdi fitil verdi kullndim hepsini ve en onmlisi moral yuksek tutmaya cals kotu dusnme bn cok konstm kizimla bildgm yetskin bi insn var karsmda gbi konstm ve emnim onnda faydasi oldu suan cok sukur 36.+olduk dua et rabbine sigin ve moralini yüksek tut
      Zhraaltun ama bnm nts yada acılmama bakmadı basıl anladı erken dogum olcagını peki bı kanama demek hemen erken dogummu demek
        Alyamerve onu doktruna sor cnm yanls bilglndrmk istemm bnm sadce ultrasnla bakildi yatisim yapildi oyle nstye bakildi
          Zhraaltun yarn doktprum yanı salı günü detayları konıscaz zaten kanama olmadı bıdaha progestan içiom kendı dktorum herşeyii bilir bşraz daja sabır
          Hiç sıkılma moralini de bozma bak en son ki konuşmaya düşmüş arkadaşımız 31 haftalık Doğum yapmış bebişi çok şükür iyi.moral herşeyden önemli şuan.lütfen üzülme.o yazılanları oku ve rahatla
          Alyamerve canim ayni durumdayim benim de 32+3 haftalik ve benimde kanamam oldu iki gun once 1 santimde acilmam var ama aglayip sizlayip dusunup kizimi huzursuz etmiyorum aglayip dogumu hizlandirmak istemiyorum ben kalp atisini duydum gayet iyi idi bence aglama dusunme bebegi huzursuz etme dogumu dahada huzlandirma 1 gun 1 saattin bile suan bizim icin cok ama cok onemi var
            Alyamerve canım kuZenim 28 haftalık doğdu şimdi 8 yaşında korkma öyle olup 40 a tamamlayan çooookkk hamiş var kötü düşünme inşallah zamanında sağlıkla gelir ağlama oda üzülür yoksa 😔 sabır ve dua inşallah 😍😍😍
              Elfbtr okuyayım hemen şimdi iyiymm agrım kanamam yk artk progestan iyi geldi galıba kımıldıyorda cıkıcak gibi 😬
              Mehtapsato evet herkes yanmda zaten kendıme geldım bendeee daha saglamım gerek burdakı arkdslar gerek ailemmm hepsi Alya için cabalıyor kızım ıcm bende cok mutlyummm
                Heycanligebe o uzulmesın die ben herşeyımı feda ederm ona Allahmö nası bısydir bu nası bı duygudur buuu
                Alyamerve aynen oyle inan ben de 3 gundur oyleyim ama baktim uzuldukce kanamam oluyo dunden beri arkadaslarimi cagirdim dusunmemek icin guldum hep iyiz sukur evlatlarimiz iyi olsun saglikla gelsinler inslh