Alyamerve ne diuim ki canim simdi sana ins bisey olmaz bebis bekler haftasini sen saglikla alirsin ins icini ferah tut allaha emanet edip uyu bisey olmaz allahin izniyle
    ebru23 ınsallahh dun ultrasonda doktor iyi ddii bse olsa derdi demii ?? kılosuda 1930 olmuş karnımdada cok hareketlii
    Alyamerve ben burdayım uyumadım üzülme ayrıca bende de 35 ci haftada oldu daha doğrusu kanama olmadı ama rahim ağzı incelmis nst midir nedir ona bağladılar sancım çıktı beni o gün eve göndermediler 6 serum 2 iğne yedim sabah yinede nst ye aldır düzeldiğini görünce gönderdiler doktorunu değiştir geç olmadan başka doktora git birde kanaman var es geçme
      Alyamerve ayrıca hareket ediyorsa çok problem çıkmıyor ben erken Doğum diye gittiğimde 2 gün boyunca karnım sert ve bebek hareket etmiyordu
        rodin123 tşk ederimmm kendı doktorumm var salı gnu ona cok guvenıyırumm oana kadara progestan içiyorumm salıya kdr doğmaz herhalde kanamamda gectii ınsann nts sokardı nobetxu dktorlar salk oluyo pskoljmı bozdu iyice
        rodin123 bnmkı cok hareketlii dunde gordum resımde aldımm kalbınıde dınlettii ama yınede aglıyorumm erkn dogcagndan degıll ona bse olmasndan korkuyommm eşimm aneme bıraktı kafann dagılır die ama dagılmıyo
          Canm benim stres yapma dua et merk etme bebeğin az acele etmis gelmek icin ama sen bol bol dinlen bekler senin kokunu erken hissetmek istemis annesi üzülme rabbim saglikla dogmasini nasip etsn
            Yeliz2 amiinnnn aılede var cok kişi erkn dogumm genetık oluyomuş demkkı ınşllh iyi olurrr🥰
            Alyamerve cok şanslısın annen Yakınında keşke benimde öyle olsaydı bırak anneyi biraz kafamı dağıtacağım ailem akrabam yok hep etrafımda eşimin ailesi var onların yanına gideceğime evde sıkıntıdan patlarım diyorum bak kendin söylüyorsun kanamam geçti diye ayrıca üzüntün bebeği çok etkiliyor sağlığını sen bozacaksın şimdi sen bebeğin git biraz kendini topla elini yüzünü yıka iyi düşün iyi olsun bi süt iç seni rahatlatsın senin yerindede olsam gider annemin yanındada yatarım en güzel destekçidir anne git onun yanında yat iyi gelir sana 😌
              Sen moralini yuksek tut rabbime sığın bol bol ayetel kürsü oku rabbim ne zman isterse.ozman saglikla gelir kucagina insallah aglarsan oda karninda hisseder bebegimize simdiden aglamayi ogretmeyelim hep gulelim ki hayatinda sadece mutlu olunca aglasin dünya yeteri kadar kotuyken anne rahminin keyfini cikarsin meleklerimiz
                rodin123 evet sukurler olsun yanımdalar hatta omzunda agladm oda bısy olmuck dedi tesellı etti bencede bebegmm ııcn sakin kalmalıyım en azından salıyaa kdr sakin kalmalym sonra bakmalyız caremıze cok saqolun ıcım rahatladı bıraz olsunnn
                  Yeliz2 doğru soluyorsun bebegımıde uzuyorum bu en son istıcgm sey hersyden degerlı obnm ıcın Insallahsaglıkla kucagımaa alırım onu tek isteğimö bu tşk ederm destegn ıcın 🥰
                  Alyamerve biraz rahatladıysan ne mutlu bana çok sevindim insallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏 iyi geceler diliyorum canım benim ☺️
                    Ozamn simdi guzel bi uyku çek ve ruyalarina dal annenin yanındasın ve yakinda sende anne olacaksn guzelligini yasa ve gul yuzunu asma
                      Alyamerve Her zaman pozitif düşün ve dua et 🙏 Onlar çok güçlü sadece bize ihtiyaçları var 🤗