Kızlar selam bugün tam 7 haftalık hamileyim inşallah salı günü doktora gideceğim kontrolüm var kalp atışlarını duymayı bekliyoruz 🤲🏼 Kahverengi akıntım oluyor ama az yani beyaz akıntı geliyor genellikle ama 2-3 günde bir kahve rengi akıntıda geliyor kesiliyor tekrar oluyor ama adet gibi falan değil az az geliyor başına gelen var mı?
Kahverengi Akıntı Acill
Mervepenmek 8.haftamda olmaya başladı kontrolümde sorun görmedi doktorum hiçbir ilaç vermedi sağlıklıydı da çok şükür 9haftalığız şuan idrardan sonra arada bir geliyor kan görmediğimiz sürece sorun yok demişti ebemde
Mervepenmek acile gidin neden bekliyorsunuz gebelikte her kanama lekelenme risk olarak görülür
Acilde de hiç bişey yapmıyolar 7 haftalık hamileyim hiç kesilmedi pembe ve kahve şeklinde devam ediyo bende bıraktım artık nasip
Lutfiyee2622 kadın doğuma görünün özel hastanede
Lutfiyee2622 acilinde kadın doğum doktoru olana gidin ne demek bısey yapmıyorlar ben gittim hemen progestan verdiler
Mervepenmek acilinde kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin ben gittim progestan verdiler eğer gitmeseydim düşük tehlikesi olduğunu bilmeyecektim
Bende tam 7 haftalık hamileyim ilk peçeteye pembemsi bir lekelenme geldi sonra ara ara peçeteye kahverengi lekelenme geldi
Şehir hastanesine acile gittim alttan muayne ettiler eski tip kanama dedi ilaç da vermeden gönderdi Salı günü özele randevu aldım daha henüz kalp atışımı duymadım
Lutfiyee2622 ne demek bir şey yapmıyorlar aynı sikayetle gittim hemen muazzam edip iğne ilaç başlayıp tedbiren yatış verdiler
Merhaba korkutmak istemem ama kahverengi leke düşük tehlikesi olarak geçer. Bence bi doktora daha görünün. Ben de yaşadım bişey olmadı çok şükür ama doktorunuzun mutlaka progestan yazması lazım
Minikbebegimm06 her kanamam olduğunda acile koştum 1. De progestan yazıp gönderdiler geceydi 2. De öğlendi beni yukarı kadın doğuma sevk edin kanamam var dedim öyle bi yetkimiz yok randevu almanız lazım dediler 15 gün sonraya gün veriyo 3. De koştum acile progestan kullanıyosan devam et yapıcağımız pek bişey yok dediler artık gitmiyorum lekelenmem hala devam ediyor 1 hafta sonrasına kadar bişey olmazsa o zaman tekrar söylicem doktora
Lutfiyee2622 merhaba ek olarak progestan iğne yazmadılar mı
hamcokelek33 hayır sadece sabah akşam ağızdan içiyorum
Lutfiyee2622 progestani bırakmayın ama kadın doğum acili olan bir hastaneye mi gittiniz çok şaşırdım
Minikbebegimm06 yaşadığım ilçe çok donanımlı değil malesef acil kadın doğumu yok direk acille muhattap oluyoruz
Lutfiyee2622 çok çok geçmiş olsum. Ben de şaşırdım açıkçası, benim de bir kere paçalarımdan akarcasına çok şifdetli kanamam olfu lekelenmenin ardından. Eşşeklik edip ilk olarak bilmediğim bir özel hastanenin aciline gittim. Hiçbir şey yapmadan düşecekse düşecek yapılacak bişey yok progestanı iç geçer muamelesi yapıp gönderdi doktor. Ertesi gün kanamam kesilmeyince silifke devlete gittim. Allah ordaki nöbetçi kadın doğum doktorundan razı olsun. Beni hem rahatlattı hem kanamanın 1 hafta sürebileceğini söyledi. Hap progestana ek olarak iğnesini de yazdı 3 günde bir oldum. Çok şükür atlattık. İsterseniz başka bir doktora daha danışın. Ama içinizi rahat tutun , allah korusun 💖
hamcokelek33 Allah a emanet artık yavrularımız soğuk kanlı kalıp randevu günümü bekliyorum sürekli gidip duvarla karşılaşmak yerine daha iyi geliyo lekelenmeye çözüm yok sanırım hap içmeme rağmen hiç geçmiyo çünkü