ezoocum 96 ile hamile kaldım ama hormon ilaçları kullandım tüp bebek olduğu için onlar çok kilo aldırdı bana 14. Haftadayız şu an 93 kiloyum bulantılarımdan dolayı yemek yiyemiyorum pek
aryadeniz25 ipekuysalylmz 56 ile hamile kaldım şu an 36+4teyiz 67 kiloydum iki hafta önce tartıldığımda
Elifkrgz1 Bende mide ameliyatlıyım 63.35 ile hamile kaldım 10haftalık hamileyim bir hafta mide bulantısı yaşadım şuan 62.50 umarım çok fazla kilo almam biraz korkuyorum ameliyattan sonra tekrar yüksek kilolara çıkmaya 🥹
Inlg- psymom 5. Aya kadar 2 kg verdim 59 dan 57 ye düştüm 5.aydan sonra şu an 37 haftalığım 20 kg aldım hatta belki daha fazla .Yani cidden birden oluyor 😅
TwinsAndBeren ipekuysalylmz ay herkes 3-4-5-6 kilo almış bu ne ayol, yok mu şöyle ben gibi 68 ile hamile kalıp 32. Haftada 93 olan bir babayiğit 😂😂😂 saklanmayın buralardasınız biliyorum hajdjsjsjam
Tazeanne74 ipekuysalylmz 84 ile hamile kaldım 28 haftalık kontrol de 91 dim haftaya kontrol var şuan kaç kiloyum bilmiyorum 😍🤣
Dmt90 ipekuysalylmz 58.5 kg ile hamile kaldım 12 haftalık 1.5 kilo aldım ama kabızlık sorunu yaşıyorum.
Nazo77 Zeynosumanne bilinçli olarak vermedim 16ncı haftada anladım gebe olduğumu o zamana kadar salata sebze meyve falan yedim öyle gitti.