• Gebelik
  • Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼‍♀️🤰🏼

ipekuysalylmz ay herkes 3-4-5-6 kilo almış bu ne ayol, yok mu şöyle ben gibi 68 ile hamile kalıp 32. Haftada 93 olan bir babayiğit 😂😂😂 saklanmayın buralardasınız biliyorum hajdjsjsjam

ipekuysalylmz 84 ile hamile kaldım 28 haftalık kontrol de 91 dim haftaya kontrol var şuan kaç kiloyum bilmiyorum 😍🤣

54 kiloyla hamile kaldım 29 + 5deyim güncel kg 66🙈

60 kilo ile hamile kaldım , şuan 27 haftaligiz ve güncel kilom 69

ipekuysalylmz 58.5 kg ile hamile kaldım 12 haftalık 1.5 kilo aldım ama kabızlık sorunu yaşıyorum.

Nurpoyrz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Zeynosumanne bilinçli olarak vermedim 16ncı haftada anladım gebe olduğumu o zamana kadar salata sebze meyve falan yedim öyle gitti.

Gamze_akpnr Emzirerek ve sağlıklı beslenerek emzirmek ciddi kalori yaktırıyor.

ipekuysalylmz 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğum yaptım sonra 10 kilo birden vaerdim ama 😀

Mom168 geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hem size hem bebeğinize şifa dilerim🩵

Giqu ben fazla bile aldığımı düşünüyorum ama sanırım en büyük avantajımız yola az kiloyla başlamak ne kadar alırsak alalım aşırı aşırı durmuyor neyse ki ☺️

ipekuysalylmz 51le hamıle kal dım 29 haftalığız 59 kıloyum suan ama 2-3 aydır kılo almıyorum akşamları 400-500 gram fark edıyor sadece o kadar