Katya1 rabbim gönlüne göre versin inşallah olur inşallah tekrar stres yapma ben düşük değil de kimyasal yaşadım 4 ay sonra doğal yolla tekrar hamile kaldım ama o korku bende de var iyi mi birşey olacak mı diye onun önüne bende gecemiyorum malesef 🥲

Nuryt yaa ne güzel🥰 amiin canım hepimizin inşallah🙏

Mrvemr3449 o kadarda dikkat etmiştim olacağı varsa oluyor yaa 🥹 sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰

Aleyzeee bende öyle yaa hep aynı şeyi yaşama korkusu var içimde nedense. O yüzden cesaretimde yok, iyi düşünelim iyi olsun 😇Bu ayda geçsin sonra denemeye başlayacağız hayırlısıyla 🙏 Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize

Katya1 sana tavsiyem gebe kaldığında doktorundan rica et perinatoloji bölümüne seni yönlendirsin eğer bir sıkıntın varsa düşüğe sebep veren araştırılsın bende ilk bebeğime düşük yaptım 4.5 aylıkken bende rahim ağzı açıklığı var bebek büyüdükçe rahim ağzı doğuma hazir gibi açılıyor bebek düşüyor o yüzden 2.ci ve 3.cu gebeliğim de doktor rahim ağzına dikiş atıyo 38.ci hafta da da dikişleri alıyor şuan 4.cu gebeliğim bunda da atılacak büyük ihtimalle

Katya1 arkadaşım hemen hamile kaldı 2 güne bir kan vermeye gidiyordu düşük yaparken betanın 1 e düşmesi gerekiyormuş en son düştü 1hafta sonra tekrar gitti dr beta yükselmeye başlamış parça kalmış mı ultrasınla bakalım dedi hamile çıktı

Arhez20 hadi ya öylede olabiliyor demekki şaşırdım

Elifmehmetemin ilk düşükte doktorlar pek takmıyor açıkcası bende araştırılmasını istemiştim başka bölüme yönlendirmeleri icin araştırmalar yapmıştım fakat ilk diye ciddye almadılar sağlıksız diyip geçiştiriyorlar. Biraz ihmallerde vardı bir hafta boyunca kanamam vardı eve gönderiyorlardı bişe yok diyip. Belkide nasip böyleymiş bilmiyorum kendimi öyle avutuyorum..
            Sizin dediğinizide bu sayfada öğrenmiştim erken doğumu önlemek icin yapılan bir işlemmiş

Katya1 evet ben valla o şekil çocuklarımı dünyaya getirdim tabiki önce rabbim ama sonrasında da bu islem etkili oldu

Katya1 amin kuzum inşallah yarın kontrolüm var inşallah kalp atışını duysam biraz olsun sanki içim rahatlicak

1380ags hiç bişey biyormusun ben adet sokutucu içiyordum şansa icime doğdu bı test yapıyım dedim sadece midem bulaniyordu bide kasik agrsii vardı ama oda adet ağrısı diye düşündüm ama değilmiş hamileymisim

mother2
                  Bende bugün ilaçla düşürdüm biraz kanama kaldı temizlediler 10 gün ilişki yasakladı doktor ondan sonra tekrar denesem olur mu 6 haftalık düşük yaptım

Katya1 ben de 16 Aralık’ta düşük yaptım 2 aylıktı doktorum 1 adet beklememi söyledi bekledim sonrasında da emin olmak için kontrole gittim herşey yolunda hazır olunca tekrar deneyebilirsiniz dedi ben de çok korktum ilkinde bebeği görememiştik sonra kan geldi 8. Haftada boş gebelik olduğunu öğrendim ve evde ilaçsız düşük yaptım doktor tekrar deneyebilirsiniz dedikten 26 gün sonra yine gittim doktora hamileyim diye bu kadar erken mi diye o bile şaşırdı 😅 sonra 5+1de baktik yine bebek yok ben nasıl korktum anlatamam iki hafta beklemem gerekiyordu canımdan can gitti ama o iki hafta sonra o minicik 8mmlik mucizeyi görünce yaşadığım mutluluğu anlatamam ben doktorum genelde evde ilaçsız düşükten sonra kadında herhangi bir hastalık yoksa bir sonraki bebek sağlıklı olur dedi ayrıca büyüklerimiz de hep der düşüğün ayağı içerde olur diye içini rahat tut bir kere başına geldi diye tekrar gelecek diye bir şey yok inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

ilkkezanneyim yaa çok sevindim inşlallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim isterse herşey oluur ya inancımız tam şükür ki🥰 sabah regl oldum bitince ovulasyn testine başlayıp değerlendireceğiz bakalım hayırlısı olsun herşeyin isteyen herkese nasip etsin 🌸

Aleyzeee hadi bakalm güzel haberleri bekliyorum 🌸

Fraublt-31111 çok geçmis olsun, doktoruna sorsaydın bi rahmin toparlanması gerekiyor en az 2 ay ara vermeyi tavsiye ediyorlar

Katya1 amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah