Merhba kızlar 15 kasımda evde düşük yaptım kürtajsız. Zor bir süreçti psikolojik olarak birde ilk gebeliğimdi, tüm kontrollermi oldum düşükten 2 ay sonra gebelik düşünebirsn demişti doktorum. Bu ay 2 kez korunmasız ilişkm oldu. Reglmda 3 şubatta. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki Sizler düşükten ne kadar sonra tekrar gebe kaldınız neye dikkat ettiniz. ? Son kontrolmde folikaside başlattı doktorum. Aynı zamanda troid ilacı kullanıyorum.

Katya1 2023 temmuzda kaybettim bebeğimi 10 haftalıktı kürtaj oldum hastanede. Size doktorunuz mu dedi eve düşürün diye bilemiyorum ama çok saçma ve çok kötü birşey.
    Ben hastane ortamında kürtaj olmama rağmen çok kötüydü.
    Dr. Dediği gibi 2 ay sonrasında düşünebilirsin demişti biz denemelere başlamıştık 2024ün şubat felan hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelik geçirmişim. Tekrar bi hayal kırıklığı tabiki sonra tekrar denedim ama bu sefer ovulasyon testi kullandım ve hamile kaldım şuan 31 haftalık hamileyim ve bu aya kadar hep bi korku yaşadım aynı şeyler başıma gelirmi gelmez mi diye sizi çok iyi anlıyorum. Ama tekrar gebe kalmanıza emin olun farklı şeyler sebep olmasa bile psikolojik çok etkiliyor sakın takmayın kafanıza ben bebeğimin hareketlerini hissedene kadar hep bi düşünce o hiç geçmiyor malesef🥰

Ben geçen mart ayında 7 haftalikti kalbi atmadığı için düşük yaptım. Doktorum çalışmalara ara vermeyin dedi. Hiç korunmadik gerçi işten güçten pek de birbirimizi göremedik 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 13. Haftadayiz bir oğlum olacak Allah kısmet ederse 🥰

Pelnztrk rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰 gerçektn o psikoloji çok kötü en büyük korkum o iştee yne sağlıksız bir gebelik yaşarmıym kafama çok takıyorum. Düşükte şöyle oldu ; Kanamam vardı sorun yok demişlerdi coğalınca düşük yapıyorsn dedi acildeki ebe eve gönderdi evdede anladım düştüğünü. Sonrasıda kürtaj olmaya korktum zten bebekte yoktu kesede düşmüştü doktorumda gerek görmedi kürtaja.

Meltemanneolsun yaaa sağlıkla alın kucağınıza 🙏🥰 rahimin toparlanması 2 ayı bulur demişti doktorumda denemeye devam rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese 🙏

Katya1 tabi o bünyeye göre değişiyor benim 6 ay sürdü toparlaması adet yoğunluğundan fark etmiştim ben

Katya1

Katya1 bende sizin gibi evde düşük yaptım ağustos ayında gerçekleşmişti. Doktor kontrolünden sonra 40 gün sonra normale dönebileceğimi söylemişti oo zamandan bugüne kadar kan değerlerime baktırmak için sürekli hastaneye gittim bu sefer gittiğim de folik asit kullanmak istediğimi dile getirince doktorumun hamilesin dediğini öğrendim Şuan 6 haftalığız inşallah sizinde gönlünüzden geçen sağlıkla sıhhatle en güzelinden olsun 🌸

Katya1 ben ikizlere 10 haf. Kürtaj oldum evet cok zordu 1 haf. Sorna kontrole gittim dr bakkti ben dr a dedimki hocam ben 2 ay vs beklemicem eşim asker direkt deniyorum dedim oda ztn şuan hersey yolunda dene tabiki dedi 1 ay içinde kızıma gebe kaldım şuan 10 aylık zaman hızlı

Katya1 sonra kontrole gittin mi parça felan kalmasın Allah korusun, tekrar gebelik düşüneceğin zaman gerekli kontrol testlerini de yaptır ovulasyon testi ile en sağlıklı yumurtlama gününü bul değerlendir inşallah:) o korku gitmiyor malesef ama kendini pozitif yapmak senin elinde herşey yolunda olır inşallah

Katya1 hiç adet olmadan gebe kaldım üstelik 10 haftalık kürtaj oldum 45 gün sonra gene olduğumu öğrendim

Pelnztrk tüm kontrollerimi oldum yaa cok kez gittim doktoruma. Çok şükür bi sıkıntı yok 🥰
                    Ovulasyn testiyle gebe kalmıstım zaten. Tam karar verince onunla deneycem 🙏 amiiin inşallah

Benim ilk geceliğine bebeğimin kalbi durdu düşmedi kürtaj oldum 3 ay korun dedi doktor ama ben Bi 4 ya da 5 ay korundum 5 ay sonra işte hamile kaldım şu an 34. Haftamdayım nasibi varsa gelir canım üzülme ♥️

Katya1 inşallah hayırlısıyla 🩷

Bende temmuzda düşük yaptım sizin gibi evde. Bildiğiniz 2 aylık bebek plesantasıyla beraber kesesinin içinde bütün bir şekilde düştü içimden ve bebeğimi gördüm suyun içinde kalbi durduğu için düşmüş. sonraki gün gittiğimde kontrole içim tamamen temizlenmiş ve korunmadan devam edebilceğimi söylemişti doktor 6 ay geçti hala gebelik yok fakat bu ay doktora gittiğimde prolaktin yani süt hormonum yüksek çıktı değeri. O yüksek olunca gebe kalmaya engelmiş ilaç verdi ilaçta bitti. nasipse şubat ayına inşallah rabbim nasip eder tüm dualar isteyen her anne adayına gelsin 🤲🥰

Katya1 rabbim gönlüne göre versin inşallah olur inşallah tekrar stres yapma ben düşük değil de kimyasal yaşadım 4 ay sonra doğal yolla tekrar hamile kaldım ama o korku bende de var iyi mi birşey olacak mı diye onun önüne bende gecemiyorum malesef 🥲

Nuryt yaa ne güzel🥰 amiin canım hepimizin inşallah🙏

Mrvemr3449 o kadarda dikkat etmiştim olacağı varsa oluyor yaa 🥹 sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰

Aleyzeee bende öyle yaa hep aynı şeyi yaşama korkusu var içimde nedense. O yüzden cesaretimde yok, iyi düşünelim iyi olsun 😇Bu ayda geçsin sonra denemeye başlayacağız hayırlısıyla 🙏 Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize