yazbebisi_ Deleted33000 17+3 sanki çok ufak hareketler hissediyorum nadiren ve sabırsızlıkla daha net hissetmeyi bekliyorum 💕💕
Deleted33000 yazbebisi_ ben 12 haftadan beri hissediyorum ama şimdi daha net hareketler yakında sende hissedersin
yazbebisi_ miraclenaz ben de biraz uzun süre durunca hemen hissettiriyor kendini uyarı olarak algılayıp uzanmaya gidiyorum
miraclenaz yazbebisi_ anladım keşke bende de uzun süreler sonra hissettirse on dakika sonra oturma ihtiyacı duyuyorum anlayamadım
yazbebisi_ mavi407 günümüz neredeyse aynı ben de 17+3′üm karnım akşamları baya belirgin sabah sanki iniyor 😂
Deleted33000 Mervebalemir yok canım bana bugünkü kontrolde doktorum söyledi 19ve 22 haftalar arasında girecegim
Hasret18ayaz Deleted33000 17+1 den selamlar mide bulantılarım hala geçmedi 16+2 de doktorum 1 hafta önden gidiyor boyu 17 cm kilosu 183 Gr dedi çok şükür onun haricinde kilo olarak hala -3 kilodayım + Lara gecemedim daha
Deleted33000 Hasret18ayaz bende öyleyim bulantılar peşimi bırakmıyor resmen bende hala kilo alamadım kız diğer çocuklarda da böyleydim
Hasret18ayaz Deleted33000 oglumdada böyleydi benimde sanırım her hamileliğim aynı gecicek gerçi birdaha yapmam diye düşünüyorum ama 😂😂
Deleted33000 tecrubeliiannee yaa maşallah kız daha yorulmak için çok zamanımız olacak kız ama bende öyle yoruluyorum dün cenaze evine yemek yapıp yolladım bugün burnumda uçuk çıktı 😅😅😅
tecrubeliiannee Deleted33000 bir tane daha çocuğum var o yüzden sanırım erken yorulmaya başladım ilk gebeligimde 17 kg almıştım şimdi kosturmaktan yediğim de kalmıyor :)
Deleted33000 Hasret18ayaz sen şimdilik böyle düşünüyorsun sende benim gibisin demekki benim ilk oglanda da böyleydi kızda da böyleydi şimdi tekrar oğlum olacak
Zehraax Deleted33000 bizde 16+3 üz bugünn. İlk 3 ay olmayan bulantılarım başladı ama çok ağır bulantı olduğu için doktorum ilaç başladı
Hasret18ayaz Deleted33000 benimde ilki oğlan bu kız 3. Ye cesaretim de yok hevesimde gerçi yaşım çok genç daha ama bakalım kısmet 😂😂
Deleted33000 tecrubeliiannee evet evde çocuk oluncaa işler değişiyor benimde iki tane çocuk bide çocuk gibi yemek seçen bı koca varsende baya kilo almışsın ilkte