Deleted33000 defnevedoruk seninle günlerimiz bile aynıymış kız bende bugün kontrole gittim bende bu hafta baya rahattim
Bahar0993 Bugüne kadar iyi geldik umarım geri kalanında da böyle güzel tatlış tatlış devam eder bütün anneler için 💖🌸🫶🏻
Rmysa97_ Yemek yediğimde şimdiden çok şişkinlik hissediyorum hiç kilo almadığım halde 🥲 haricinde her şey güzel gidiyor çok şükür
Deleted33000 Rmysa97_ bundan sonra hızlı alınıyor kilo bende almadım hatta çok verdim sadece gobus çıkmaya başladı
Rmysa97_ Deleted33000 inşallah kontrollü alırız benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım doğumdan ilk çıktığımda 8 kilo direkt gitmişti ☺️
Zeydanus 16+3 den selam ucuncu gebelık Bazen cok yorgun bazen cok cok ıyı Bazen mutlu bazen deprrssıv
Denizgiller Bende 17+1 hic kilo almadım ama karnım artık çıkmaya başladı bide cinsiyet hala öğrenemedim açlık olunca bulantı oluyor onun dışında güzel çok sukur
miraclenaz Ben de 17ye gireceğim ancak ayakta birazcık dursam kasıklarım ağrımaya başlıyor bir haftadır. Bu durumu yaşayan var mı
Denizgiller miraclenaz evet rahim büyüyor benim 2. Hamilelik geçen haftadan beri çok fazla adet sancısı gibi zaten sonrası karnım belirginlesti
yazbebisi_ miraclenaz ben de biraz uzun süre durunca hemen hissettiriyor kendini uyarı olarak algılayıp uzanmaya gidiyorum
yazbebisi_ mavi407 günümüz neredeyse aynı ben de 17+3′üm karnım akşamları baya belirgin sabah sanki iniyor 😂
Deleted33000 tecrubeliiannee yaa maşallah kız daha yorulmak için çok zamanımız olacak kız ama bende öyle yoruluyorum dün cenaze evine yemek yapıp yolladım bugün burnumda uçuk çıktı 😅😅😅