Deleted33000 tecrubeliiannee evet evde çocuk oluncaa işler değişiyor benimde iki tane çocuk bide çocuk gibi yemek seçen bı koca varsende baya kilo almışsın ilkte
Hasret18ayaz Deleted33000 benimde ilki oğlan bu kız 3. Ye cesaretim de yok hevesimde gerçi yaşım çok genç daha ama bakalım kısmet 😂😂
Deleted33000 Mervebalemir ilaç prizin kullanıyorum hareketleri de benim gebelik olarak 5ama çocuk olarak 3 numara olacağı için çok erken hissettim 12 yada 13 haftadan beri hissediyorum
Rmysa97_ Deleted33000 inşallah kontrollü alırız benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım doğumdan ilk çıktığımda 8 kilo direkt gitmişti ☺️
Deleted33000 Rmysa97_ bende hızlı vermiştim diğer doğumlarda ama kızımdan sonra biraz kalmıştı ama ben önce çok zayiftim ilk çocukta hamile kaldığında 45 kiloydum
Kbradll Deleted33000 17+4 den selamlar bel ağrım ve kalça ağrım çok fazla oluyor kalçama bir ağrı giriyor sanki felç geçiriyorum iştahım açık ve 6 kilo almışım
Rmysa97_ Deleted33000 cidden çok zayıfmışsınız yaşınız gençse yine verirsiniz bünye meselesi bu hamileliğimde nasıl olur bilmiyorum ama yine kilo tutmaz vücudum gibi geliyor ☺️
Esnef 16+5 benimde özellikle sağ kasık ağrım var aşırı yoruluyorum 3 kilo aldım🫢 henüz cinsiyet öğrenemedim 🤦🏼♀️