Babyandmoms Bat 27 gecikmesini bekliyorum öyle test yapacağım hüsrana uğramak istemiyorum ,sağ kasık ve bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür
Mor-kelebek @Ltfye63 sabredebilirsen çok daha mantıklı canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸 kan verirsen haber ver bizede 🌸
Ltfye63 Mor-kelebek Tamam canım rabbim şu kandil gecesi yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🌸
Babyandmoms Mor-kelebek amin inşallah veririm tabi bakalım salıya kadar sabredebilirsem ,ayaklarımda inanılmaz bir yanma var iki gündür
Meridaily Mor-kelebek yok kuzum daha vermedım kan yarın bat günü yarın da olmazsam salı kan verecegım
Alya05 Mor-kelebek 3 gün önce lekelenmem oldu bügünde regl oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mor-kelebek Alya05 bunda da bir hayır vardır elbet canım üzülme rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸
Meridaily Ltfye63 prodoctorda ben de çizgi göremiyorum bakalım yarın adet günüm, salı günü yapacagım ben de adet olmazsam inşallah ben de çizgi görebilirim🤲🏻