sunsetss ben 64 ile öğrenmistim var canim gözün aydın olsun iki gün sonra tekrar kan ver kadın doğuma git hemen
Bebito-ve-annesi Smom çok erken yanlız iki günde bir kan verip iki katına kan değeri yükseliyor mu diye takip etmelisin sonra 1000 -3000 arasında keseye gidip bakmalısın iki hafta sonra da kalp atişina
1tosbikannesi Smom var tabi ki hayırlı olsun siz yine de eşinizden başka kimseye söylemeyin kalp atışını duyana kadar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Aleyzeee Smom ay hayırlı olsun bacım çok sevindim iki gün sonra birdaha kan ver artışına bak kimseye söyleme eşinden başka kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun çok sevindim ❤️🥹
Edadiyebirisi Smom çokkk sevindim senin adına bende ilk 6 çıkmıştı öyle öğrenmiştim 2 güne bir kan ver artışı takip et ondan sonra kadın doğuma gidebilirsin 🥰
Yektek22 Smom öncelikle hayırlı olsun. Son adet tarihiniz neydi acaba bir de yumurtlama gününüz ne zamandı ovulasyon kullanıyorsanız
Seymanurkurt Smom 4 yada 5 haftada kese görünür sabah gördüm şimdide merak ettim baktım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Smom Yektek22 merhaba son adet 27 aralıktı 12 ocak obulasyondu adetin 15 inci günü yumurtalama gördüm hayatımda ilk kez de ovulasyon testi kullandım