Liddle_mom Smom ay ben bu testle ogrendim seninkinden 1 tik belirgindi ertesi gun gittim doktora 6 haftalik hamileydim insallah darisi senin basina 🥰
busra05_ Smom yaaa yerim seni canım testte var gıbı gorunuyor kan ver hemen özelde hemen cıkar yarın doğum gününde de inşallah böyle guzel bı haber verırsın🥰😍🌸
Gulcan0643 Smom evet var haftası küçük olduğu için betanız düşük geç döllenmede olabilir hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊😊🙏
Ebruebos Smom bence eşine ve anne babana falan söyle . Ben çevreye söylemiycem 3 aydan önce. Değerinde güzel
Alvn3946 Smom hayırlı olsun canım bence şuanlik sadece eşiniz bilsin biraz zaman geçince kalp atışını duyunca çevrenize dersiniz
1tosbikannesi Smom var tabi ki hayırlı olsun siz yine de eşinizden başka kimseye söylemeyin kalp atışını duyana kadar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Mmehtappp Yaaaa canım benim hamileleigimi öğrendiğim İlk güne götürdü heyecanın beni ay çok tatlısın hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah eşine dünyanın en güzel doğum günü hediyesi olucak çok mutlu oldum senin adına 🥰
Smom Kızlar hepiniz iyi ki varsınız gerçekten allah isteyenlerin hepsine nasip etsin hepinizi tanımıyorum ama çok seviyorum
Bebito-ve-annesi Smom çok erken yanlız iki günde bir kan verip iki katına kan değeri yükseliyor mu diye takip etmelisin sonra 1000 -3000 arasında keseye gidip bakmalısın iki hafta sonra da kalp atişina