Nuriay Smom yaa Valla ben gordum 10 gundur test yapiyorum yani hic biswy cikmiyor adetime 5 gun var. bu aydan cok umutluydum aslinda sabah yine yaptim ama çikmadı. sizin adetiniz geçtimi ?
Smom Nuriay hayır ben adete 6 gün kala yaptım erken gebelik testi bu ay için ümidim kalmamıştı sabah bi anda son kez yapıyım dedim kaset testti iki gün vardı daha adetime ama çıktı
Peri_Omer Smom lutfen ewin ve sen bilsin .. çok tebrik ediyorum amma goz var her kese deme lutfen ben o yalnişi yaptim ve piwman oldum
Smom Yektek22 merhaba son adet 27 aralıktı 12 ocak obulasyondu adetin 15 inci günü yumurtalama gördüm hayatımda ilk kez de ovulasyon testi kullandım
Yazmelegi_ Smom şuan 4+1 muhtemelen en az 6 veya 7 de giderseniz kalp atışı da kese de görürsünüz 2 güne bir kan verin 2.3 seferlik artısı takip edin
Kkbbnn Smom hayırlı olsun bu arada sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 😍 şey sormak istiyorum yumurtlamadan önce mi sonra mı denediniz acaba biliyo musunuz benimde aynı günler belirtilerim var o yüzden
Melike_karaca34 Smom 2 günde bir kan ver beta artışını takip et 2 katı artması gerekiyor benimde iki gün önce betam 465 di uygulamada 4+5 gözüküyor 3 ay önce kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmadığı için 8. Hafta da her hafta doktora gidip ulturasona girdim kalp atışı için çok erkendi doktorum söylemişti ama dayanamıyordum bu sefer doktorum kalp atışı 7. Haftada duyulur diye 7. Haftaya kadar gitmememi söyledi
Songul2667 Smom ben direk kan verdikten bi kaç gün sonra gitmiştim yanii hekimim gidebilirsin demişti bence haftaya git sende keseyi görmeye zaten doktor da söyler sana görünüyor veya henüz görünmüyor tekrar gel diye
hemsireblog1 Smom kese görmeniz için değerinizin 1000 civarı olması gerekir. Önden gidip göremediğinizde stres yaparsınız bira bekleyin. Genelde iki katı olarak artar derler. 3-4 gün sonra tekrar kan verin. Ben 650 olaral öğrendiğimin ertesi günü keseyi çok minik gördük. Belki size de referans olur. Hayırlısı olsun şimdiden 🌸
Seymanurkurt Smom 4 yada 5 haftada kese görünür sabah gördüm şimdide merak ettim baktım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Su75- Smom evet benimde böyleydi bir kaç gün sonra bir daha test yaptım iyice kırmızı oldu ama istersen bi kan testi ver hemen çıkar orada
Nurdan3628 Benim regl 1 gün gecikmişti kanda değerim 128 di iki gün sonra tekrar verdim 300 küsürdü iki katı artış olması lazım Hemen keseyi göremezsiniz iki gün sonra kan verin yine eğer değer 100 küsüürü veçerse düşüş olmazsa randevu alın gidin birde folik asite başlatıyolar hemen şuan 22 haftadayım başından beri kullanıyorum
Lunapark Smom hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza 🌸bşraz erken dışarıdan çok kimseye söylemek için.eşinizle paylaşmanız yeterli bir süre için🌺
Ebruebos Öncesinde kaybın yoksa bence bekle 6,7 haftalarda git hem kese hem bebeği görürsün. Benim 1 tane kaybım var iğne kullanacağım bunda o yüzden pazartesi gitcem.Sonrasında sıkıntı olmazsa 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum