Esmamuaz 3nmber Yaa çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah💕 Ben doktora gitmiycem 7 haftalık olana kadar siz gittiniz mi
3nmber Esmamuaz Amin inşaallah Evet 4+6 da gittim keseyi gördük salı günü kalp atışı için gideceğim nasipse
Denizz4 bellaaaa beta değerleriniz kaç çıktı acaba ? Son adet tarihiniz neydi bir de , aynıyız galiba
bellaaaa En son 24 ocakta kan verdim 233 çıktı beta sat 27 aralıktı canım senin nasıl değerlerin Denizz4
Selim_Alparslan 1380ags 1mila1 Kızlar benim 6+ 0 haftalik . Sadece sırt üstü yatabiliyorum. Yan tarafa dönünce sanki şu torbası varmış da oda dönüyormuş gibi oluyor ağırlık yapıyor agri yapıyor sonra tekrar sırt üstü dönüyorum bu sefer de belim ve sırtım cok ağrıyor napacagim bilmiyorum kasiklarim taş gibi aynı cok rahatsızım:(
Sevinc44 Arzu19988 ve bu duygu sonsuza kadar sürecekmiş gibi olan bir his. Sanki bir daha yemek yiyemeyecekmis gibi, sanki bütün kokular hep kötü gelecekmiş gibi. Ama benim geçti çok şükür. Darisi sana inşallah biraz daha sabır 🙏🏻
Faridali Uygulamaya göre 5ci haftadayız çok çok fazla regl sancılarım var bugünden mide bulantılarım da oldu ama qarip bir şekilde karnımda çok fazla qaz varmış gibi hiss ediyorum kimde böyle başka?
Melikelisaksl24 1mila1 5+4 olduk mide bulantısı uyku Kasıkda ağrı özellikle sol kasıkta bel ağrısı iştah açılması 🥰
Gizem1504 Esmamuaz ben keseyi gördüm ama kalp atışı için şubatın ilk haftası çağırdı bakalım inşallah duyulur