_eturgut_ hivda36 sanırım bir kaç ay böyle devam edicek umarım geçer çünkü ne tokum ne açım mideme bir taş oturdu ve geçmiyo gibi. Hoş ilerlemiyo hamileliğim bakalım umarım değişir🙏🏻 yazdığım yorumda silindi gözüküyo şaşırdım
hivda36 _eturgut_ bu aylar geçince artık sürekli bişeyler yiycez o günleri düşünüyorum motive oluyorum
bellaaaa En son 24 ocakta kan verdim 233 çıktı beta sat 27 aralıktı canım senin nasıl değerlerin Denizz4
Denizz4 bellaaaa sat 25 Aralık , ben de 25 ocakta kan verdim en son 863 çıkmıştı beta, 6 şubata randevu aldım o zamana biraz daha zaman geçer ve belki kalp atışlarını duyarız diye 🥹 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🫶
HandeK1 igvescarim Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰Benimde hala kasıklarımda ağrı oluyor endişe etmen çok normal ama merak etme yerleştiği ve rahmin büyüdüğü için kasık ağrıların gayet normal 🌸
igvescarim HandeK1 çok teşekkür ederim aslında takmazdım belki korkmazdım da yeşil akıntı olunca korktum 🥹
Motherscup Benimde 4+3 beta artışını takip ediyoruz şuanda dün 1200 dü kese yeni oluşuyormuş çok çok ufak tam göremiyorum dedi 3000den sonra görebiliriz dedi kaç testi yaptıracagım 2 gğnde bir
Bek15 Eylul15 merhaba ancak gördüm kusura bakmayın şuan 9 haftalık olduk bulantılarım baya düzeldi ama bulantı ilacı kullanıyorum hamdolsun sıkıntımız yok 🥹 siz nasılsınız