Minnonunannesi Eylul15 Eylul15 bende 4 haftalığım ama uykusuz cin gibiyim 🥺 başka belirti yok kesede görünmedi sadece çok kasık ağrısı yaşıyorum bide tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Arzu19988 Sevinc44 yorumunuz yuregime su serpti Bulantilarin gececegi gunu sabirsizlikla bekliyorum.bence en zoru ilk trmstr bisey yiyemiyorum ve halsiz hep uyku hali mide eksimesi yanmasi ne desen var (.bir an once gecsin artik dayanamiyorum😄
Sevinc44 Arzu19988 ve bu duygu sonsuza kadar sürecekmiş gibi olan bir his. Sanki bir daha yemek yiyemeyecekmis gibi, sanki bütün kokular hep kötü gelecekmiş gibi. Ama benim geçti çok şükür. Darisi sana inşallah biraz daha sabır 🙏🏻
Nilyzbn Ya benim karın bölgem çok hassas çok ağrıyor böyle olan var mı yani önceki gibi hiç rahat değilim bi ağrı bi sızı hep var kasıklarımda
Besst Kızlar merhaba Uygulamaya göre yedi haftalık görünüyor daha doktora gitmedim 12 aylık bir bebişim var asla dinlenemiyorum ve yememe içmeme dikkat edemiyorum sizden neler yapıyorsunuz
HlalRbia Onurbanuu benim bir tane düsügüm var belki oyuzden iğne vermiştir bana kan sulandırıcı istirahat edip durumu doktora paylaşın yinede bence
[silindi] 5+2 yim sabah ilk uyandığımda ve gece yatarken yoğun kasık ağrısı yaşıyorum onun haricinde ekstra bir belirti yok 24 ocakta keseyi gördük çok şükür 🙏🏻 İnşallah sağlıkla devam eder
Eylul15 Sema4101 bel ağrım vs çok ayakta kalır yorulursam oluyor ama onnn haricinde mide bulantım da bel ağrım da yok