Yokk ama suni verildikten sonra ne zaman Doğum olacağı bilinmediği için aç gitmek bizi güçsüz bırakmaz mı ?
  • Yokk bunu yanıtladı.
    Handan001 normal Doğum imkanım olduğu için bekledim elbette beklemek çok zor hem de çok zor ama elimde imkan varken şansımı denemek istiyorum yoksa elbette bebeğim ve benim için uygun olan sezaryense bekledikten sonra da kabülüm yanı sezaryene en azından bebeğim süresini tam olarak doldurmuş oldu
    Cennetcelik Benim de bugün son hala şüpheyle dinliyorum kendimi belki son dakika değişir her şey diye ama yok yok yok inatçı kızım anasına o suniyi yedirecek yarın 🙄
      Bussraefe benim de 38+3 bende de belirti Yok çatı kemikleri ağrıyor oturup kalkarken ağrı var ama sancı Yok
      secilertu bnm kızda öyle 🤷‍♀️ Sıcak duşta 1 saat durdum Doğum başlasın diye bekliyorum bakalım 🤔
        secilertu sancıdn bsy gelmyo aklınıza sahsen ben suni aldm sabah sekizden aksm bese kadr acılmana sürekli bakıyor aksm beste tam doğum oldu suni alırken ates basıyo insanı ayaklrn bile cıplak bn yimek falan dusnmedm doğumdan snra uyumak istyo insn
          Tugba07 bence de dayanamam saatlerce aç kalmaya 😁 kahvaltımızı güzelce yapıp öyle gidelim 👍🏻 Allahım kolaylıklar verir inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
            Cennetcelik ayy işe yararsa haberim olsun canım hemen ben de girerim banyoya 😊 kavuşmak için her şeyi yapıyoruz 💕
            Yokk gücünüzü nasıl topladınız yorulmuşsunuzdur iyice 😔 darısı da bize olsun inşallah
            • Yokk bunu yanıtladı.
              secilertu oğlm suan iki yasnda ikinci oğlmun gelmesine 10 gün var ve yne suni alcm sancm olmadğı içn güçsz kalyo insn ama dğumdn snra gcyo uyuyosn dnlnmk içn dznli sıvı ymk yerken toplnyo insn inan, 🙏🙈🙏
                Yokk çok sağ olun tecrübenizi paylaştığınız için gerçekten su serptiniz içime çok iyi geldi 😊 inşallah darısı da bana olsun gerçekten başarabilmeyi çok istiyorum bu kadar beklemişken Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
                • Yokk bunu yanıtladı.
                • Yokk bunu beğendi.