39+5 günlük hamileyim. Artık iyice ağırlaştım agrılarım fazlalaştı ama doğum belirtisi henüz yok. Açılma yok sancı yok. Belim kuyruk solunum vajina kemiğim fazlaca ağrıyor 😞 ne zaman gelecek bu bebişler. Açılma olması için neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
    Bussraefe bende 39+5 3 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum ve kahverengi akıntım var ama ilerleme yok gelmeyince gelmiyorlar
      Bussraefe benim de 39+5. Erkek bebek. Aynen neden gelmiyor bunlar? Sabredemiyorum artık kuru bel agrisindan biktim :(
        Bussraefe Bende ayni durumdayim artik iyice yoruldum surekli dua ediyorum Rabbim bizi hayirlisiyla kavuatir diye. Bazen agliyorum daraliyorum bunaliyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.
          Erbeybebek bende aynı şekilde. Bu agrılar çok fazla canımı yakıyor ve psikolojim bozuluyor. Sanki hiç geçmeyecek bu agrılarım diye oturup ağlıyorum 🤦🏻‍♀️
          Bussraefe 40+5 teyim ve benim oğlumda gelmiyor:) sali suni ile baslatcaklar gelmezse ☺️
            Cennetcelik eğer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacaksam ben razıyım suniye korkulacak bir şey yok normal sancıdan biraz daha fazla dediler ama kavuşmak için katlanacağız mecbur
              Tugba07 ben de aynı durumdayım bana da diğer kontrole hazırlıklı gel suni vereceğiz dedi 🙄 suni sancı için açlık tokluk farkeder mi ki acaba size bilgi verdi mi doktorunuz ? Bana yatış işlemi için de bir şey demedi muayeneleri hep 15.30 dan sonra oluyor
                secilertu Bana salıya kadar olmazsa, salı sabah 8 bucukta yatış icin gel dedi. Ac tok demedi ama suni sanci ile bornal dogum oldugu icin ac gidilmiyor hani yer gideriz.sureç ne kdr surcek bilmiyoruz zaten. Aç gitmemiz gerekse uyarirlardi.