denizlidenayse Nehir-Poyraz ne zamandır kullanıyorsunuz? Göğsünüze oturuyo mu tam vakumda sıkıntı oldu mu hiç
Asilzedemom Zeynepgmsbs61 güzel benim arkadaşım dış fircasini kullanıyor oreal be gibi diyor bende baktım güzel ve fazla para vermeye gerek yok bence benim ilkinde çok sütüm geldi dolaba stok yaptım en adı pompa aldım o manuel falan da değil 1 yıl kullandim bişey oldumu olmadi ama beni yordu bunda kendimi yormak istemiyorum eller serbest olanı emzirme danışmanına sordum kavrengin büyük ve CC olarak yetmez sana dedi kapasitesi az dedi öyle diyince bu daha mantıklı geldi iki yılda garantili iki yıl kullanılmaz zaten bence
2cocuk2kopek Aniiiskosu 2019 da ilk çocuğumda e bebekten baby plus almıştım baya iyiydi . 2. İçin lazım olursa yine onu kullanacağım
Nazsuuu Talentedmom bende onu aldım 10 gün olmustur şuan kullanıyorum gayette güzel iyiki aldım elektirikli olan acura markasiydi onuda kullanıyorum çok güzel
Harika_97 Bütçeniz var ise eller serbest modelinin alınması daha kullanışlı olur fakat ben kiwi markasının elektrikli süt sağma makinasını aldım aşırı beğendim fiyatı çok ucuz ama çok işe yarıyor tavsiye ederim.Hiç pahalı bir cihaza ihtiyaç yok inanın
tubavarlikk Aniiiskosu philips avent 7. Senesiymiş hala tıkır tıkır çalışıyor eltim kullanmış bana verdi yakında doğumum var , yeni parçaları da tedarik edilebiliyor
Nehir-Poyraz denizlidenayse hiçbir sorun olmadı iki aydır aktif olarak kullanıyorum gayet güzel çekimi
denizlidenayse Kızlar burda yazılan hemen hemen her modele baktım hepsinde iyi yorumda kötü yorumda var. Elektronik şans işi derler ya o hesap sanırım şansımıza artık
servansmom Aniiiskosu lansinoh kullanıyorum memnunum ama manuel asla almayın bu arada dışarıya çıkan bi insansanız ve sütünüz varsa giyilebilir olanı tercih ederseniz aşırı büyük rahatlık olur piere cardinin makinesi masajda yapıyormuş onu da önerebilirim
Mavisevenbiri Aniiiskosu avent kesinlikle almayın sürekli akıtıyor ve çok fazla parça var diğer modellere göre ben sonradan mochi aldım daha kullanışlı
Merloza Aniiiskosu kiwi aldım ama elektrik başında beklemek ilerleyen aylarda zor oluyor dediler o yüzden mochi yada bebebao alıcam
Deeerya Aniiiskosu şu an tam sağım yaptım biraz a101 e gelen piercardin süt sağma makinası şarjlı güzel beğendim göğüslerim çok yara emzirmek zor geliyor süt az bebeğim 13 günlük sarılık çok emmesi gerek denemek için bugün aldım beğendim
feynnur Deeerya pierre cardin i bende gördüm ama yorum bulamadım ve tecrübesizim o yüzden riske atıp almadım
Deeerya feynnur 9fonksiyon sağma 9fonkdiyon masaj modu var çok güçlü ben masaj modunun 3ne kadar kullanıyorum göğüslerimin yarası geçmedi çok zorlamıyorum güçlü çekim