Tuzlimon1 Aniiiskosu elektrikli mamajoo çok iyi özellikle çiftlisi. Eller serbest bebebao da iyi ama hangisi dersen mamajoo.
Tuzlimon1 Tuzlimon1 Birde bebebao çok hassas bunuda bilerek alın. Bir kere yere düşürdüm ondan sonra kafası karıştı hep. Kendi kendine kapandı açıldı falan. Servise göndermeyi düşünüyorum.
Subasiii1 Aniiiskosu diamond mama elmas elektrikli göğüs pompasını aldım çok memnunum hem masaj özelliği de var 9 kademe 9 kademe de sağma ayarı var
iremd-1798 Aniiiskosu bebebao kullanıyorum çok rahat. Ellerinle tutmana da gerek yok. Adet çekim gücü ayarı falan var. Temizlemesi de kolay.
Elif7723 Aniiiskosu Acura nin manuelini aldım hem fiyatı aşırı uygun denedik ama kendi üstümde denemedim tabii çok iyi çekim yapiyordu
CansuAbinik Aniiiskosu Bebebao aldım herkes çok öneriyordu. Henüz kullanmadım. Doğumdan sonra deneyeceğim ☺️
Nehir-Poyraz denizlidenayse hiçbir sorun olmadı iki aydır aktif olarak kullanıyorum gayet güzel çekimi
denizlidenayse Nehir-Poyraz tabikide canım 😅 ama şöyle düşün alıp deneyip beğenmeyip iade edenler var malesef ki
Ftmasanli Aniiiskosu lansinoh öneririm çift pompalı almıştım ilk doğumda eltimin aynı modelini kullanmıştım ikinci de 8. Haftada yenisini aldım memnun kaldım
Tutaste_ Sunaeflin ıkı modu var gögsünüzr yerleştirdikten sonra büyğk düğmeye bi defa basın damla işareti cıkınca sağma modu. İlk masaj modunda açılıyor ben artıya basıp ayarına en sona alıp öyle sağıyorum
Sydaglsen denizlidenayse hayır sakın almayın asla tavsiye etmem bu markanınkini başka model tercih edin bence