kubrabayraktarr Aniiiskosu ben başta mamajoo kullandım gayet güzeldi ama bebeğim sağımla besleniyor sürekli priz başında oturup ellerimi kullanamamak çok zor oluyordu bebebao aldım resmen rahatladım bebeğimi beslerken bir yandanda sağım yapıyorum gün içinde işlerimide yapıyorum gayet memnunum
Tutaste_ hermione_granger evet bana personelde demışti ilk onu alıcaktım bunu begenmıyorlar yıne tutman gerekıyor demişti. Sonra elektrikli olanı aldım
Cosimaniehaus Aniiiskosu kiwi almıştım gayet iyi iş görüyor. Çift olanı aldım pratik. Uzun zamandır sağmıyorum çalışmaya başlayınca sağmam gerekecek.
Sazenin İhtiyaç olup olamayacağını çok bilmediğim için 1 buçuk 2 bin lira vermek istemedim, çocuğu kısa süreli bırakmak gerekir sağım lazım olur belki diye kiwi baby yi aldım. Ablam da almıştı memnundu, bende 602 tlye aldım hepsiburadadan yakın zamanda.
denizlidenayse hermione_granger ay gerçekten mi çok sağolun ben yorumlarına bakmıştım iyiydi. İyi ki uyardınız
hermione_granger denizlidenayse rica ederim canım çalışanlarda söyledi en çok iade sebebi oturmamasıymış
Merve-dmr Aniiiskosu kiwi elektrikli göğüs pompasını aldım aşırı memnun kaldım hiç yüksek fiyata almaya gerek yok bebeğim 20 gün yoğun bakımdaydı 20 gün boyunca onunla Sağıp süt götürdüm Çok işimi gördü benim tavsiye ederim
KubraYksl1 Aniiiskosu bebe Bao öneren çok oldu bana. Hatta 1 yıl önce doğum yapan yengem aşırı memnun kaldığını söyledi. Elektirikli süt sağma makinası nı. Bu şey olan göğüse takıp işlerini rahat rahat yapabileceğin model. Bebe Bao P1 240 ml
Canesss benim baby Mom elektrikli vardı şarjlı diye pierre cardin aldım ikisinden de memnunum Aniiiskosu
Asilzedemom Zeynepgmsbs61 güzel benim arkadaşım dış fircasini kullanıyor oreal be gibi diyor bende baktım güzel ve fazla para vermeye gerek yok bence benim ilkinde çok sütüm geldi dolaba stok yaptım en adı pompa aldım o manuel falan da değil 1 yıl kullandim bişey oldumu olmadi ama beni yordu bunda kendimi yormak istemiyorum eller serbest olanı emzirme danışmanına sordum kavrengin büyük ve CC olarak yetmez sana dedi kapasitesi az dedi öyle diyince bu daha mantıklı geldi iki yılda garantili iki yıl kullanılmaz zaten bence