Sevgim CerenAlya daha cinsiyetini bilmiyoruz ama kız olursa Amine erkek olursa Muhammed Ali olacak Allah izin verirse🤗🤗🤗🤗
Zynpzmr Bende zümra ismine ek isim arıyorm ama aklıma bırsey glmıyor sızın begendıgınız varmı acaba?🙂
Kizimveoglumm CerenAlya güzel ben ilkten defne alya düşündük sonra eşim derin deyince derin alya oldun dedik sonra öyle karar verdik mesela mira alya da güzel 😊😊😊
asli_kaya63 Kizimveoglumm Acaba-ne normal doğum mu sezeryan mi sizin. Hemen hemen aynıyız. Benim sezeryan olacak
Babygirl Kızımız olacak kısmetse Cemre Ece Gökçe arasındayız ama şimdilik Gökçe’ye yakınız 😌😌 Gökçe Nil ya da Gökçe ile uyumlu olabilecek bir isim var mı sizce
Baharobanolu CerenAlya 4 yaşın da oğlum var Adı Muhammed Taha Bir de Kızım olucak inşallah Adı da Sare Mina olucak Rabbimin izniyle 🤗🤗🤗
_ikra_19 Kız olursa eylül ayında doğacağı için Eylül İkra erkek olursa Muhammed Buğra düşünüyoruz fikrimiz değişmezse 😇
Elissaaa Beyzaerg Yeliz123 benim ismimde yeliz kız olursa acaba beliz mi koysam diye düşünüyordum ama beliz-yeliz bilemedim🤔
Elissaaa EsraifciUur bence çok asil bir isim.Kayınbabanız çok anlamlı düşünmüş.İsmi ile yaşasın paşa💙