Ceren35 Oglum olursa selim ata istiyorum ama kizim olursa karr veremiyorum nil pera ela sevdigim isimler 8+4 üm henuz Çağan,ekin,alp,arel, ve Asran da güzel isimler erkek için şahsi fikrim
__Yusufberaninannesi__ husniyealtun Kuran Kursu Öğretmeniyim Abdullah ile ilgili tüm hadisleri okudum 🤣 Efendimize (s.a.v) bir sahabe geliyor oğlum oldu ismine ne koyayim diyor Efendimiz Abdullah diyor. Seneye tekrar ayni sahabi bir oğlum daha oldu ne koyaym diyor Yine Abdullah diyor. Bir rivayete göre 3. Bir rivayete göre 5 kere ayni durum tekrar ediyor efendimiz Abdullah koy diyor. Allaha en sevimli gelen isim diyor. Abdullah Kerem olarak çok isterdim ama abimin de ismi. Diger abim de Muhammed Ali . Anneme en güzel isimleri hep kapmışsın diyorum 😋😋😊 Sağlıkla gelsinler 💕💗
SweetBaby Caglaa kuranı kerimde gecmesi şart değil anlamı manalı ve güzel olsun yeter 😊 endişelenmeyin
Slalaylay EsraifciUur bence güzel isim tabi sizden başkasının koyması ısınımanıza engel oluyordur biraz da
aylinn Kızımız olacak Allahın izniyle 🤗 Türkan koymak istiyoruz ama yanında bi isim olsun istiyoruz fakat bulamadık 🤔 bu gidişle kura çekicez 😄
Snglbrs Rabiaphlvn Merveersoy benimde kızımın ismi duru ecrin şuan oğlum olacak Sinan siraç koyucam 🙏🏻