Elissaaa Beyzaerg Yeliz123 benim ismimde yeliz kız olursa acaba beliz mi koysam diye düşünüyordum ama beliz-yeliz bilemedim🤔
Ceydaa61 SedaYceKibar canım müdahale etmek gibi olmasın sadece uyarmak istedim. Aras at kılı demek. Bu ismi koymak çok uygun değil. Tabi kararı verecek olan sensin ben sadece söylemek istedim.
Ayselli Bende 10+3 hamileyim Allah'ın izniyle kızım olursa Amine Esma oğlum olursa Miraç Mirza koymak istiyoruz
Esa Jessica bizde kızımızın adını Esila koycaz canım hem eşimle ikimizin baş harfleriyle başlıyo hemde kulağa hoş geliyor melodi gibi ama net bir anlamına ulaşamadım sen anlamını ne diye biliyorsun 😊
Jessica Esa aynen öyle cnm ya çok hoş inşallah katmak nasip olur Anlamını da zeval vaktine kadar biliyorum yani sabah akşam Allah an demek 😊😉🙏🙏🙏 kaç haftaliksin cnm sen
SengulEkremzl Benimde oğlum olacak Baran ismini cok istiyordum ama suan kararsizm. Aybars ismi nasil sizce kizlar?
gizemmm EsraifciUur bence güzel bir isim hatta ben iki oğlum olsa birini Oğuz Kaan birini Bilgen Kaan koyarım diyordum 🙂
Hande2017 Beren yada Hazal arasında kararsız kaldım 😊ikisinide çok beğeniyorum ama tek isim düşünüyorum🤔
GizemAydoan Kızım olacak 22.haftadayız Beril olacak ismi . Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza