Ceydametee yeni_anne2 Ay ne güzel çok kilo almamissiniz benimde doğum o zamanlara denk geliyor fakat ben 86 kilo oldum 🤣 tabi 73 kilo ile hamile kaldim
yeni_anne2 Ceydametee ben kendimi bildim bileli hep zayıfım😂 52 kiloyla hamile kaldım 26 yaşındayım ilk defa bu rakamları gördüm kiloda yapısal olarak da ufak tefek minyon bir tipim varr😁🤭
yeni_anne2 TKumsall bir bu konuda karar veremedim o yüzden dedim sorayım en iyisi kızlara tesekurler 😁🌸
TKumsall yeni_anne2 bende kararsız kalmıştım büyük alayım dedim karnimiz kalıyor ya sıkabilir diye düşündüm 😅
Ceydametee yeni_anne2 Benim de boyum1.75 evlendigim zaman 56 kiloydum 2.5 sene önce 🤣 Ama hamilelik değiştirdi beni ya hemde baya Allah’tan boyum varda enine genislemedim
yeni_anne2 Ceydametee her haliniźle çok güzelsinizdir eminim 🌸kilo almamışsınızdır güzeliğinizin hacmi artmıştır sadece bence😁🤭
Ceydametee yeni_anne2 Yaaaa çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz 😍 Çok mutlu ettiniz beni ❤️❤️
Sureyya1 yeni_anne2 doguma giderken 65 kiloydum l almistim buyuk gelmisti m almak daha mantikliymis benim icin
yeni_anne2 Sureyya1 ben şuan 65 kiloyum 1 ay içinde kilo alırsam küçük gelirse diye kararsız kaldım teşekkürler 🌸
yeni_anne2 Ceydametee ne demek rica ederim😊 saglıka kucağınıza alın inşallah Rabbim hayırlı saglıklı doğum nasip etsin inşallah 🌸🤲