yeni_anne2 Kızlarrr şuan 65 kilo olmuşum doğum 20 şubatt sezeryan olucak m beden mi almam gerekiyor l mi sizce🌸
Gcam08 yeni_anne2 L al bence çünkü lastiği baya gevşek oluyor onlar M bile olabilir rahat etmek açısından
Baby_B yeni_anne2 zaten yaziyo ustunde Kac beden giyiyosaniz öyle alabilirsiniz 42 den az giyiyosaniz m alin Üstse L
yeni_anne2 Baby_B üstünde yazdığının biliyorum ben rahatt etmek amaçlı olarak tereddüt ettim sıkma vs durumu
Baby_B yeni_anne2 anladim canimm Ben L aldim beden araligi genis diye 65 kiloysaniz m alin bence Sizdirir buyuk olur ise
yeni_anne2 Baby_B evett bende bu m olurr diye düşünüyorum yani çok iri yapılı bir vücudum yok zayıfımdır vucut olarak o yüzden
Minikmercimek_ yeni_anne2 canım bende almıştım cantama koymustum ebe ısrarla bebek bezi koymamı istedi🧐 neden bilmiyorum normal doğum yapmıştım ama onla alakalı mi bilemem Bu arada l almanı oneririm
yeni_anne2 TKumsall bir bu konuda karar veremedim o yüzden dedim sorayım en iyisi kızlara tesekurler 😁🌸
Nananan yeni_anne2 ben 65 kiloyla M beden almıştım kendi bedenimdi normalde ama doğumdan sonra olmadı maalesef sıktı rahat edemedim kendi bedeninden bir beden büyük al